/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Är det dags att förbereda de utflugna unga vuxna för deras första boende? Är det kanske just du som är den där studenten som just ska flytta hemifrån? Eller så kanske du bara skaffat nytt och vill ha en nystart i köket? Oavsett i vilken fas i livet du är så har Cervera allt du behöver för att bygga en bra kvalitets-basgarderob för ditt kök – och få en bra start i kökslivet.

Bygg upp köket - 5 steg

  • Det kanske allra viktigaste och första som du ska tänka på när du ska utrusta ditt kök är att tänka kvalitet och långsiktighet. Bygg upp ett kök som håller över tid och investera i produkter som är tåliga.
  • Det är bättre att köpa en rejäl stekpanna, exempelvis i gjutjärn, som håller mer eller mindre hela livet om du tar hand om den på rätt sätt – än 10 slit-och-släng-pannor! Inte är det bara miljön som vinner på det, utan även faktiskt plånboken.
  • Precis som du bygger upp en klädesgarderob bygger du även ett kök – du behöver en stadig bas att förlita dig på. Exempelvis ett redigt kastrullset, en rejäl skärbräda, ett mångsidigt knivset, en tålig stekpanna och ett startpack med porslin som passar för alla måltider.
  • Bygg serier i köket som du tycker om. Exempelvis är det fint att över tid samla ihop delar som matchar varandra. Det kan handla om antingen porslin, köks-el eller en bestickserie som du har ett speciellt öga för.
  • Glöm inte alla kökstillbehör som gör hemmets viktigaste rum komplett. Exempelvis funktionella redskap, praktiska bunkar, tåliga ugnsformar och snygga kvarnar. För att inte tala om knivslipar, stenar och annat praktiskt som håller ditt kök ajour!