/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Personalens presenttips

Personalens presenttips
Personalens presenttips
Vi älskar att ge bort presenter, speciellt när man hittat den perfekta gåvan. Här delar personalen med sig av sina bästa julklappstips för dig som behöver inspriation till årets julklappsshopping. Du vet väl att du kan få dina paket inslagna när du beställer online? Lägg bara till presentinslagning när du kommer till kassan.
Aarke kolsyremaskin

Aarke Kolsyremaskin 

”En funktionell julklapp som dessutom är riktigt snygg att ha framme på köksbänken är en kolsyremaskin från Aarke, given succé från tomten!”
Victor Jakobsson Kategorichef Online

Solstickan Brandsläckare 

"Då jag älskar att ha ljus tända hemma finns det typ ingen bättre julklapp än en brandsläckare – en julklapp man gärna får men man helst slipper använda!"
Sanna Svanberg Marknadskoordinator

Bubbles Proseccoglas 

"Dessa glas är den perfekta matchningen till gå bort bubblet"
Jannice Castelblanco Produktutveklare 

Swedish Grace tallrikar 

"Swedish Grace tallrikarna från Rörstrand gör sig lika bra till tisdagens pytt som till lördagens middagsbjudning. Med sin tidlösa design är den en favorit som kan leva vidare i generationer!"
Felicia Hammar E-mail Marketing Manager

Anders Petter Gjutjärnsgryta 

"Passar perfekt för vinterns alla långkok och är en fin detalj att servera ur, gör att vardagsgrytorna känns lite lyxigare. En perfekt gåva till den matlagningsintresserade!"
Isabella Pascher Butikssäljare

GreenPan Barcelona 

”En riktigt bra stekpanna gör matlagningen tusen gånger roligare och enklare, och när den håller längre så vet man att man gjort ett bra val även för naturen”
Nic Staeger Online E-commerce Manager