/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Joseph Joseph

Joseph Joseph är kända för skärbrädor, diskställ och andra köksredskap.
Med en produkt från Jospeh Joseph inser du snart hur omständligt saker var tidigare. När du använder en skärbräda från Jospeh Joseph slipper du spill, dropp och stök.
Joseph Joseph
Joseph Joseph
Finns i lager
Varumärke

    B

  • C

Kategori
Material
Färg
Pris
kr
kr
121 produkter
40 av 121 produkter

Joseph Joseph skärbrädor

Bland det första som Joseph Joseph tillverkade var en serie av skärbrädor i glas som var både snygga och funktionella. Kombinationen av snygg design och användbarhet var något som tilltalade dem och snart hade de utvecklat ytterligare smarta idéer för hemmet.
Än idag förknippar många Joseph Joseph med smarta och snygga skärbrädor.
Produkterna har genomtänkta detaljer och smarta finesser. Antagligen kommer du fråga dig varför ingen har tänkt på att designa produkten så tidigare. När du ser en produkt designad av Joseph Joseph känns det nämligen självklart att det är just så som den ska se ut och fungera.

Joseph Joseph diskställ

Diskställ från Joseph Joseph är produkter som oftast används dagligen och vanligtvis redan finns i varje hem, men med en uppgraderad design. Eftersom det är så vardagliga produkter är målgruppen bred och de passar därför perfekt att ge bort i present.

Chop2Pot

Chop2Pot var världens första vikbara skärbräda. Med en vikbar skärbräda är det lätt att hälla ner löken eller grönsakerna i grytan utan att något hamnar utanför.

Joseph Joseph Skärbrädesset

Skärbrädorna i serierna Folio, Nest och Index kommer alla i snygga set. Med ett skärbrädesset slipper du skärbrädor som står och droppar på diskbänken för att efter ett tag halka ner. I stället för du en städad diskbänk. Genom att du kan placera varje skärbräda i ett eget fack kan du lätt ha koll på vad du hackar och skär på respektive skärbräda.

Praktisk Surface tvålpump

I den smarta tvålpumpen från serien Surface ingår en smart rostfri handtvål som du kan använda för att få bort lukt efter exempelvis lök från fingrarna. Tvålpumpens design passar bra med de övriga delarna från samma serie.

Joseph Joseph Vitlökspress

Vitlökspressen Clean-Press låter dig pressa vitlöken utan att först behöva ta bort skalet. Lättare än så blir det knappast. Förutom att du slipper pilla bort skalet, slipper du också fingrar som luktar vitlök.

Joseph Joseph redskapsset

Joseph Joseph har flera genomtänkta redskapetsset som på ett smidigt sätt samlar dina redskap. Ha stekspade, spagettislev och andra slevar på samma ställe. Förutom att det är praktiskt att ha redskapen samlade så tar de minimalt med plats och köksbänken får ett städat intryck.

Besticklåda från Joseph Joseph

Besticklådorna från Joseph Joseph erbjuder både stora och små fack för att du lätt ska kunna hålla ordning i kökslådan.

Vacu Vin

I serien Vacu Vin hittar du allt ifrån vin- och champagnekylare, serveringspipar och vakuumpup. Med andra ord, praktiska saker för vinet och champagnen.

Om Joseph Joseph

De brittiska tvillingbröderna Richard och Anthony Joseph grundade varumärket Joseph Joseph 2003. Varumärket har därefter tagit emot många designpriser.
Tvillingbröderna växte upp i en familj med en lång historia av att arbeta med design och produkttillverkning. Bröderna utbildade sig både inom produktdesign och startade företaget i sin tidiga karriär.
Deras förmåga att kombinera innovativ design, samtida stil och distinkta färger är unikt och har gjort att de lyckats skapa ikoniska produkter.
Sedan start har de lanserat över 1000 produkter i över 100 länder över hela världen.