/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

En hållbar idé

En hållbar idé
En hållbar idé
I en tid av kortsiktiga perspektiv och slit och släng tror vi starkare än någonsin på att alltid välja kvalitet och hållbarhet. Genom Cervera Vintage vill vi bjuda in dig till en värld av tidlösa epoker, nyskapande uttryck, klassiska stilikoner och kärlek till färg och form.
Så fungerar det
Genom att sälja och köpa produkter via Cervera Vintage bidrar du till en cirkulär ekonomi samtidigt som du kan njuta av produkter av högsta kvalitet och skönhet. Är du intresserad av att sälja en produkt till Cervera Vintage fyller du i värderingsformuläret på hemsidan. En värderare hos oss tar emot informationen, värderar objekt och erbjuder dig ett pris för ditt föremål. Om du är nöjd med priset lämnar du in objektet till din närmsta Cerverabutik där personalen avslutar köpet och ger dig betalt direkt.Produkter som Cervera Vintage köper in fotograferas, katalogiseras, prissätts och görs tillgängliga för försäljning.Vi kan tyvärr inte ta emot produkter i butik innan en värdering har gjorts online, detta då värderingen sker av professionella värderare.
Om Cervera Vintage
Vid köp av Vintageprodukter
Du kan köpa våra vintageprodukter på cervera.se eller i vår flaggskeppsbutik på Sveavägen i Stockholm. Handlar du via vår cervera.se/vintage gäller självklart lagstadgad ångerrätt på 14 dagar, men vi kan tyvärr inte lämna garantier eller öppet köp för våra vintageprodukter då dessa av sin natur är älskade och använda tidigare.
För fullständiga villkor se våra Köpvillkor.