/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Alfredo Häberli

Alfredo Häberli

alfredo häberli
alfredo häberli Georg Jensen
Alfredo Häberli föddes 1964 i Buenos Aires, Argentina.
1977 flyttade han till Schweiz. 1991 tog han examen i industriell design vid Höhere Schule für Gestaltung och är idag en internationellt etablerad designer baserad i Zürich.
Han arbetar för några av de ledande företagen inom den internationella designindustrin som Alias, BD Barcelona, BMW, Camper, FSB, Georg Jensen, Iittala, Kvadrat, Luceplan, Moroso, Schiffini och Vitra.
Han lyckas förena tradition med innovation, glädje och energi i sina mönster och hans arbete påverkas starkt av sin tidiga barndom i Argentina såväl som av hans nyfikenhet och studier i vardagen. Resultaten är verk med ett starkt uttryck och känslomässighet.
Hans arbete och design har visats i många utställningar i hela Europa och han har fått många priser för sitt arbete under de senaste 16 åren. 2014 fick Alfredo Häberli det prestigefyllda schweiziska Grand Prix of Design från det schweiziska federala kulturkontoret. Hösten 2019 var han juryledare vid Design Preis Schweiz och i februari 2020 vid Frame Awards i Amsterdam
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
44 produkter
40 av 44 produkter