/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

7 tips för en lyckad bröllopsfest

7 tips för en lyckad bröllopsfest
7 tips för en lyckad bröllopsfest
Ska ni snart gifta er och letar efter inspiration till själva bröllopsfesten? Hos oss hittar ni tips och idéer för att planera den perfekta festen för er stora dag.

1. Lägg mycket krut på minglet

Se till att det finns gott om dryck och tilltugg redan vid minglet innan bröllopsmiddagen börjar så att gästerna bibehåller sitt goda humör. Här kan det också vara kul att göra någon aktivitet för att hjälpa minglandet på traven. Mingel-bingo, frågesport eller tipsrunda är bra sätt att få i gång gästerna. Eller varför inte satsa på ett beerpong? Det kommer garanterat få fart på gästerna.

2. Foto-props och polaroidkamera

En överraskning som gästerna inte förväntar sig är kul att lägga tid och kärlek – och det behöver inte kosta en massa pengar! Lägg fram en polaroidkamera och fotoprops så kan gästerna ta foton och sätta in ett fotoalbum tillsammans med en hälsning till brudparet. Gästerna får mingla, det kommer garanterat vara kul att fota och det blir dessutom ett fint minne till brudparet.

3. Engångskameror på varje bord

Investera i ett gäng engångskameror som ni placerar ut på borden och uppmuntrar gästerna att använda under kvällen. Ni kommer garanterat få se mycket mer av bröllopsfesten som ni annars inte hade hunnit med!

4. Övergången från middag till fest

Låt era toastmasters / toastmadames avrunda bröllopsmiddagen med att sjunga en spexig sång eller bjud in en musiker som kommer in när middagen avrundas för att spela något och därefter ta med alla till dansgolvet. Att få gästerna på partyhumör efter middagen är A och O för att få i gång en riktigt kul fest.

5. En oväntad bröllopsdans

Klassisk bröllopsvals i alla ära men hur kul är det inte om brudparet i stället bjuder på en maxad dansshow som första dans? Att repetera in avslutningsnumret i Dirty Dancing eller dansen från Grease kommer ni som brudpar garanterat ha kul när ni gör och gästerna kommer få sig en rolig överraskning när dansgolvet öppnar upp.

6. Musiken är en förutsättning för en lyckad bröllopsfest

Första låten efter bröllopsdansen måste vara en riktig partyhit som det helt enkelt inte går att sitta still till. Nu vill ni få upp alla på dansgolvet! Det är värt att lägga pengar på att hyra in en DJ eller ett liveband för det är musiken verkligen sätter stämningen på festen! Spela variera musik och låt gärna gästerna i förväg få skicka in ett par av sina favoritlåtar. På så sätt kommer allas musiksmak tillgodoses och det kommer bli bra drag på dansgolvet!

7. Vickning uppskattas

Framåt småtimmarna är det perfekt att servera alla bröllopsgäster någon form av vickning. Här är det ingen idé att satsa på något snoffsigt – nej, korv med bröd, hamburgare eller varma mackor är sådant som uppskattas efter några timmar på dansgolvet! Om du riktigt vill lyxa till det kan en inhyrd foodtruck göra succé.