/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Att ha ett rejält utrustat kök, med både redskap, rejäla pannor och en och annan nördig köksaccessoar är a och o för att ha roligt med matlagningen i köket. På Cervera har vi allting som du kan tänkas behöva för säsongens matlagning.
Allt för höstens matlagning

Kastruller

Att investera i riktiga köks-heroes för att bygga ett långsiktigt kök över tid är ledordet när du ska rusta köket. Det kan exempelvis handla om att satsa på kastruller med riktigt lång livslängd som du inte behöver byta ut i ett första ryck. På Cervera har vi mängder av bra kvalitetskastruller för alla ändamål. Oavsett om du ska koka pasta till vardags, förbereda frukostäggen eller göra läckra soppor så har vi det du letar efter.

Stekgrytor

I en stadig gryta kan du göra alltifrån goda långkok till frasiga bröd och silkeslena soppor. Tar du hand om din gryta kan du ha den många år framöver, och till och med låta den gå i arv. Men hur ska man tänka när man väljer sin gryta? I vår stora grytguide får du hjälp på traven!
Allt för höstens matlagning

Stekpannor

Precis som med all köksutrustning finns stekpannor i många olika storlekar, varianter och prisklasser. De finns också i flera material med olika egenskaper. Ska man välja en stekpanna med beläggning eller utan beläggning – det är frågan! I vår stora stekpanneguide bjuder vi på några tips som kan hjälpa dig att förstå vilka stekpannor som passar dig, din spis och dina favoriträtter!
Allt för höstens matlagning

Sauteuser

En sauteuse har många användningsområden, exempelvis om du snabbt vill bryna något eller för att koka en härlig och mustig sås. Sauteuse är dessutom kanske en av kökets mest mångsidiga produkter, du kan kombinera olika moment i en och samma sauteuse - exempelvis där du steker något hastigt för att sedan låta det koka med en härlig sås. På Cervera har vi sauteuser från flera välkända varumärken, exempelvis Anders Petter, Demeyere, Scanpan och många fler.
Allt för höstens matlagning

Ugnsformar / pajformar

Lättlagade ugnsrätter är riktiga vardagshjältar, det sköter ofta sig själv i ugnen och minimerar disken. Det är viktigt att du har rätt formar för olika ändamål, och hos oss hittar du alla möjliga varianter som passar just dina ändamål.
Allt för höstens matlagning

Knivar

Oavsett om du ska finhacka en schalottenlök, filea en lax eller skiva en limpa så blir det roligare med en riktigt bra kniv. En vass kniv som ligger bra i handen gör att kökets uppgifter går lekande lätt, medan en slö och obekväm kniv gör dem till en riktig plåga. Här presenterar vi några av de vanligaste knivsorterna och ger handfasta tips på hur du hittar rätt kniv för dig! 
Säsongens matlagning

Skärbrädor

En bra skärbräda är en riktigt smart investering till köket. Den förlänger livet på dina knivar, gör att matlagningen går lekande lätt och ser snygg ut på diskbänken! Om du tar hand om din skärbräda kommer den dessutom att hålla riktigt länge. Använd bara skärbrädor av trä eller plast, material som marmor eller glas är alldeles för hårda för att skära på – din kniv kommer att bli förstörd. Plastskärbrädor är praktiska för vardagliga sysslor eftersom de kan köras i diskmaskinen. Har du plastbrädor i olika färger blir det dessutom lätt att hålla isär vilken som används till vilken råvara. Läs mer om skärbrädor här.
Allt för höstens matlagning

Köksredskap

Köksredskapen är verkligen matlagningens Rolls-Royce. Har du funderat över vilken skillnad i matlagningsupplevelse det är när du har ett kök utrustat med bra redskap? Det kan handla om robusta träslevar, durkslag som håller långt över tid, ordentliga bunkar i olika storlekar eller kanske specialredskap som du behöver när du håller på med mer avancerade matlagningsprojekt.