/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Hemestra i sommar!

Hemestra i sommar!
Hemestra i sommar!
I år kommer vi inte resa som tidigare år - vilket är ett perfekt tillfälle att resa hemma istället! Vi pratar såklart om hemester. Varför inte duka upp till en italiensk picknick som direkt förflyttar dig till Toscanas fält, en grekisk middag som doftar av medelhavet eller en klassisk fika à la Österlen? Här hittar du våra bästa tips och produkter för att resa runt Europa från trädgården!
Hemester

Italiensk picknick

Bred ut en stor duk, ställ fram blandat plock och korka upp en flaska av ditt favoritbubbel. Svårare än så behöver det inte vara att anordna en italiensk aperitivo i parken. Och varför inte köpa med en pizza eller två att dela på? Största möjliga mys till minsta möjliga ansträngning.
Alla våra tips för att skapa en italiensk picknick på hemmaplan hittar du här: Italiensk picknick.

Grekisk afton

Duka upp med rustikt blått och vitt porslin, dekorera med citroner och dröm dig bort till medelhavets skvalpande vågor. Tänd grillen och bjud på saftig souvlaki tillsammans med en klassisk grekisk sallad och tsatsiki så är kvällen biff. Ouzon är såklart frivillig!
Alla våra tips för att skapa en grekisk afton på hemmaplan hittar du här: Grekisk afton.
Hemester
Hemester

Fika som på Österlen

Solen som strilar genom häcken, rykande hett kaffe och sommartårta - den svenska fikan är sommarens bästa stund! Förbered i köket, duka upp på vackra brickor och bär ut till fikaplatsen - enklare kan det inte bli. Och du, det går lika bra med småkakor som tårta såklart.
Alla våra tips för att skapa en klassisk svensk fika hittar du här: Fika på Österlen.