/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Personalen tipsar

Unknown block type "figure", specify a component for it in the `components.types` prop
Klassiker och udda detaljer
Klassiker och udda detaljer
Sanna Svanberg är marknadskoordinator hos oss och en riktig inredningsfantast. Hon är lika förtjust i klassikerna som de udda detaljerna och hon tycker inte om när det blir för tråkigt. Här hittar du hennes tips på detaljerna som gör helheten. Och så världens bästa skrubbsvamp såklart!


Mixa & Matcha

Jag gillar att mixa i dukningen: både stilar, material och färger. Vill du inte ta ut svängarna hela vägen så kan du hålla dig inom samma färgskala men blanda olika mönster. Jag tycker om Rörstrands klassiska blåvita serviser Ostindia och Floris som jag gärna dukar med. Till fikastunden föredrar jag dock Marimekkos snygga mönster i svarta och vita färger.

Kökets viktigaste prylar

Jag tycker att varje kök behöver en riktigt bra stekpanna, en sylvass kniv (som gärna får vara snygg också) och bra redskap. Jag själv försöker att minska på plasten hemma så jag kör på träredskap och då helst valnöt. Fördelen med att byta ut plastskålarna mot rostfria är att marängen blir mycket fluffigare! 

Snyggaste detaljerna

Jag mixar gärna även med inredningen. Som många andra älskar jag Caratljusstakarna som verkligen känns som en tidlös klassiker, men jag blandar gärna med nyheter som till exempel de färgglada vaserna från Bloomingville. Det får aldrig bli tråkigt eller förutsägbart!