/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Laga gott på stekhällen med Mat-Tina
Laga gott på stekhällen med Mat-Tina
Laga gott på stekhällen med Mat-Tina
Hällmark är ett svenskt varumärke för klassiska stekhällar och tillbehör av högsta kvalitet. I sortimentet finns ett stort utbud av matlagningsredskap för utomhusbruk vilket ger dig möjlighet till många lyckade grilltillfällen, både hemma i trädgården och ute i skog och mark.
Härliga Tina Nordström även känd som Mat-Tina visar oss hur man kan använda stekhällen till att laga en smarrig grillbuffé som bara osar sommar.Bland annat grillar hon vattenmelon och ananas som hon sedan serverar med lompe. Vad är då lompe? Jo det är ett norskt potatisbröd som du också bränner av lite enkelt på stekhällen. Till alla gottigheter serverar hon en fräsch yoghurt med pimento och pecorino. Receptet hittar ni här!
Cervera Hällemark Stekhäll Mat-Tina laga mat utomhus


Den stekhäll som Tina använder sig av i videon är den på 78 cm som passar perfekt till den lite större familjen eller sällskapet. Den är tillverkad av högklassigt varmvalsat stål och handtagen är i kromad fjäderstål. Tre stycken ben som är avtagbara ingår också.

För att minimera risken för rostangrepp och få bästa möjliga stekyta är hällens yta polerad med sand under ett högt tryck. Efteråt sprayas den med matolja som sedan värms in i stålet under hög temperatur.


Att laga mat på stekhäll över en öppen eld ute i naturen är en speciell upplevelse, men du kan så klart också lägga den direkt på grillen där hemma. Ett perfekt inköp inför trädgårdsgrillningen eller till din campingsemester.
Antingen kan du välja att köpa enbart stekhällen men vi rekommenderar att köpa ett komplett set med häll, gasolbrännare och regulatorset så att du snabbt kan komma igång med din utomhuslagning.
Cervera Mat_Tina Stekhäll Hällemark
20 av 335 sidor