/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Muminmugg Vinter 2023

Muminmugg Vinter 2023 - Moomin Arabia Vintersäsong - Åka Kana
Muminmugg Vinter 2023
Muminmugg Vinter 2023
Muminmugg Vinter 2023, Åka Kana, tar vid där förra årets vinterkollektion, Vinterns Under, slutade. I årets vinterkollektion fortsätter Mumintrollens äventyr inom vintersport. Tove Slotte, som har designat muggen, har valt samma pastellfärger för årets kollektion som föregående år och illustrationen visar hur olika karaktärer åker ned för en skidbacke - var och en på sitt sätt.
Kollektionen Åka Kana släpps 6/10 men redan nu kan du förhandsboka dina delar för att säkerställa att du får dem. I vinterservisen ingår en mugg (30 cl) och en skål (15 cm). Exklusivt hos oss på Cervera kan du även köpa en bricka och kökshandduk i samma motiv. Säsongskollektionen tillverkas i en begränsad upplaga.

En fartfylld vintrig scen fullspäckad med tävlingsanda

På muggens framsida har Mumintrollet valt att åka skidor nedför backan medan Muminpappan glider ner på sin mage. På snökullen sitter också en mörkpälsad liten figur som heter Sofus, och som påminner lite om Sniff, och tittar på tävlingen. Den snöiga backen fortsätter på muggens baksida med en intensiv slädtävling mellan Herr Brisk och valrossen Edward.