/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Nyårskarameller 2023

Produkter som utmärkt sig under året som gått
Nyårskarameller 2023
Nyårskarameller 2023
Vi wrappar up det gångna året med en tillbakablick - vad trendade, vad tyckte ni kunder om och vad gjorde en bred comeback? Cerveras nyårskarameller är äntligen här!

AIRFRYERS

Aifryers blev en stor trend redan förra året men även i år har den varit en stor favorit hos våra kunder. Se vårt stora sortiment av Airfryers.

SWEDISH GRACE HAVRE

Rörstrand lanserade i år sin ikoniska serie Swedish Grace i en helt ny efterlängtad färg - Havre. Den hade världspremiär hos oss på Cervera och är fortfarande exklusiv hos oss!

KOSTA BODA SNOWBALL

Kosta Boda Snowball - Snöbollen - lyktans form och krispiga yta för tankarna till barndomens vintrar och har verkligen gjort en comeback i år!

FÄRGSTARK DESIGN

Starka färger, unika former och lekfull design kännetecknar denna trend. Ge ditt hem det där lilla extra med färg på färg!

KOLSTÅL

Många kunder har upptäckt fördelarna med kolstålspannan. Ett PFAS-fritt alternativ med utmärkta värmefördelningsegenskaper som ger dig möjlighet att uppnå professionella resultat i köket. Hos oss hittar du kolstålspannor av hög kvalitet som tar din matlagning till nästa nivå.

KÖTTFÄRSHACKAREN

Hacka och finfördela kött med hjälp av denna pryl som fick stort genomslag på TikTok under hösten.