/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Påskens godaste desserter

Recept & produkter till påskbaket
Påskens godaste desserter
Påskens godaste desserter
Visste du att vi under påsken 2019 i Sverige åt hela 7 000 ton godis under påsken? Men vad vore påsken utan allt det sockriga och goda? Och då är inte efterrätten inkluderad!
Inför årets påsk har vi på Cervera bett dessert-entusiasten Cathrine Laurén från DessertArkivet att ta fram smarriga och poppande desserter till påskbordet, som är perfekta att bjuda både små och stora på. Samlas tillsammans i köket för att baka och skapa våriga, supergoda påskdesserter och härliga minnen!
"Den här tolkningen av Charlotte Royal bjuder på en fantastiskt god morotsrulltårta runtom och en insida fylld med härligt krämig citroncheesecake. Dekorera med egengjorda fågelbon som görs på några få minuter och påsktårtan är komplett!"
Se receptet på Chatrines morotspåsktårta fylld med citroncheesecake här.
"Påsken dominerar ofta i gult men vad sägs om att överraska fikagästerna vid påsk med en rosarandig rulltårta? En rolig trend och variant av den klassiska rulltårtan och samtidigt en snabblagad fika. Addera lite färska bär och påskgodis, så har du säkrat upp en härlig fikastund i påsk!"
Receptet till hallonrulltårtan med rosa twist hittar du här.