/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Picknicksäsong

Njut av utomhusäventyr med god mat
Picknicksäsong
Picknicksäsong
Packa en korg, ta med filtar och bege dig ut i naturen för en underbar picknick. Oavsett om det är i en park, vid stranden eller i skogen är en picknick en perfekt möjlighet att koppla av och njuta av god mat i vackra omgivningar. Här hittar du massor av våra populäraste produkter för att duka upp utomhus.

5 picknicktips

1. En av huvudingredienserna för en lyckad picknick är att se till att kitta dig. Att ha en rejäl picknickkorg och kylväska, en redig filt och smarta dukningsattiraljer gör att pickningen blir ett glatt men även smidigt inslag i vardagen. Varför inte satsa på smarta (och snygga!) glas av plexiglas och tallrikar av emalj för att ta känslan en nivå upp.
2. Det kan vara kyligt i skuggan, så passa på att välja en solig dag för picknick och se till att duka upp i lä. Och när det blir kyligt - ha värmande filtar till hands och varför inte en portabel minibrasa från exempelvis Tenderflame att värma er kring.
3. Som vi har väntat på grillat, inte sant? Varför inte passa på att tända grillen och servera grillade delikatesser direkt från grillen på picknickfilten!
4. Preppa maten dagen innan. Om du inte är mästergrillaren utan snarare vill göra något smart som inte tar upp en massa tid - se till att förbereda en god sallad eller röror. Kanske av rester och servera svinnssmart? Faktum är att mycket picknickmat bara blir godare om du gör den kvällen innan - bara att plocka ut ur kylen sen när det är dags.
5. Dela upp maten i portionsburkar. Det är alltid fräschare och trevligare att separera ingredienserna eller tillbehören från varandra. Om du exempelvis serverar wraps - ta med alla ingredienserna packade var för sig och låt sedan alla göra sina egna wraps med tillhörande dressingar under picknicken.