/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sommardukning på 3 sätt

Sommardukning på 3 sätt
Sommardukning på 3 sätt
Kalas, bröllop eller kanske bara fira sommaren själv? Tillfällena för att samlas och duka upp till middag eller sött och gott är många under sommaren. Kanske dukar du upp till en fika i bersån på landet med familjen? En middag därhemma i lägenheten med vännerna? Eller så kanske det nalkas en grillbuffé med hela stora släkten? På Cervera har vi allt du kan tänka dig för det dukade bordet – tallrikar i mängder, vackra glas, rejäla bestick och allt det där andra som sätter pricken över i – dukar, vaser, servetter och ljusstakar och mycket mer. Vi har tagit fram 3 underbara sommardukningar som hjälper dig att sätta stämningen innan gästerna anländer. Glad dukningssommar!

Modern grafisk

Är du den som snarare tycker om att överraska och skapa någonting oväntat? Då är den poppiga grafiska dukningen någonting för dig! Här glömmer vi allt som heter tidlöst och klassiskt och satsar alla kort i stället på knalliga färger, grafiska linjer och mönstrat där 80- och 90-talen inspirerar oss till att ta fram allt det där som vi länge haft lite undangömt. Exempelvis olika typer av chunky glas på fot, överraskande bambubestick, storrutigt och djärva skarpa färgkombinationer. Här kommer din dukning verkligen bli ett samtalsämne i sig under middagen!

Klassisk romantisk

Vad är inte mer en svensk sommar än det blå-vita porslinet? Duka upp till en klassisk romantisk table setting där du arbetar in naturmaterial som linne och trä, exempelvis i dukar och servetter. Vad sägs om att servera nybakade kanelbullar direkt på en fin skärbräda? Och när du vill slå på stort - bjud på en somrig jordgubbstårta som sticker ut med sin röda accent till det blåvita. Hur sommardrömmigt?

Rustik

Den organiska, lite böljande trenden hämtar sin inspiration från naturens färgpalett och omfamnar oss gärna med material som trä, lera, läder och kork. Den här rustika dukningslooken är för dig som vill skapa en avkopplande och gemytlig dukning som utstrålar zen och lugn. Kanske vill du bjuda in till en middag där du får den där indoor-outdoor-känslan och känna att man är ett med naturen? Satsa då på naturmaterialen som håller länge över tid och som sällan går ur stil, men som du också kan ”dressa” upp och ner beroende på vilken ton du vill sätta i din dukning. Ett tips: Dekorera med vildblommor och låt naturen ta plats i sitt esse på bordet!