/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Swedish Grace Havre - styla på 4 sätt

Det är världspremiär för den nya färgen av Rörstrand älskade serie Swedish Grace, havre. Hur stylar du den?
Swedish Grace Havre - styla på 4 sätt
Swedish Grace Havre - styla på 4 sätt
Rörstrand lanserar sin klassiska och älskade serie Swedish Grace i en helt ny färg - nyansen Havre. Den nya serien, som har har världspremiär hos oss på Cervera, är i en behaglig och mycket lättmatchad beige nyans som är mycket efterlängtad.
Så här stylar du Swedish Grace Havre på 4 sätt!
1. Varmt och naturligt
Matcha Swedish Grace Havre, som ju är en lugnade nyans inspirerad av just havrets ljusbeiga toner, med andra varma och naturliga färger. Plocka in organiska material som ljus linne i dukar och servetter, bestick i varma metaller och vackra glas i rökiga färger. Det här en trendig look som gärna får göra en nostalgisk flört tillbaka till sjuttiotalet och omfamna en rik epok av skandinavisk designhistoria.
2. Färgbomb
Just eftersom Swedish Grace Havre är en serie som är harmonisk och omfamnade i sitt uttryck går den att styla både upp och ner på intensitetsskalan. Lika bra som den gör sig i mer avskalade situationer som går ton-i-ton går den att addera i ett sammanhang som är riktigt poppigt och uppiggande. Tillsammans med exempelvis intensiva toner av blått, rött och metaller som skimrar blir den en vacker motpol som balanserar upp ett dukningskuvert där du vill att dukningen har en rejäl portion av karaktär.
3. Japan + Skandi = Japandi
En av de allra största trenderna just nu är Japandi – där den japanska stilistiken möter skandinavist med rena linjer och olika träslag. Swedish Grace Havre är som klippt och skuren för att skapa ett japandiskt uttryck med - där det beigea porslinet matchas mot ljust trä och bryts av med kolsvarta bestick och transparent glas. Det här är ett uttryck som andas zen och bara känns allmänt behagligt och lättsmält för alla dina sinnen.
4. Mixa och matcha
Vilka Swedish Grace-serier har du redan? Faktum är att alla samtliga serier; Snö, Dimma, Is, Ros, Sten, Äng och Midnatt går att kombinera och mixa och matcha med Havre. På så vis får redan det porsliner som du redan har hemma i skåpet nytt liv på det dukade bordet när du införlivar en ny färg i färgkombinationerna. Vilken kombo är din favorit?