/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Svalka dig!

Ta höjd för sommarens heta värmebölja.


Svalka dig!
Svalka dig!
I sommar är viktigt att du håller vätskebalansen och fyller på dina svalkande lager - båda där hemma men även när du är ute och rör på dig.
Vem sa att gassande sommardagar bara behöver vara en pärs? Omfamna värmen och flytta ut i ett svalt utekök där du kommer i gång med farligt goda och svalkande projekt! Vad sägs om att investera i en glassmaskin där du gör din egna krämiga glass tillsammans med barnen? Eller gelato, slushie – eller varför inte en klassisk isglass. Använd värmen som ursäkt till att passa på att bjuda in till ett cocktailparty i trädgården och servera iskalla drinkar med det där lilla extra! Lägg krutet på att göra vacker is som blir kvällens snackis och servera allt från klassiska drinkar till fruktiga bålar och nytänkande mocktails i roliga färger. Och när du är ute och rör på dig - se till att du har vätskelager nog för dagen med dig i smarta vattenflaskor som håller kylan.

Glass i stora lass

Glass passar ju för alla tillfällen, oavsett om det är en svalkande jordgubbsglass som avnjuts under en varm sommardag eller vaniljglass med varm kolasås när regnet öser ner! Varför inte ta ut svängarna lite extra på glassfronten i sommar, experimentera och testa någonting nytt. Testa att göra en chic sorbet - eller en kul slushie som både liten och stor kommer att älska! Eller en klassisk isglass när värmeböljan drar in. För att göra din egen glass kan du antingen vara smidig och använda dig av en praktisk glassmaskin - eller gå all in på hantverket genom att frysa glassmet i en form och röra om själv då och då!

Svalkande drinkar

Att avsluta en riktigt varm dag med en iskall drink säger nog inte många nej till. Men när du ändå är igång - ta ut svängarna lite extra med dina drinkar. Ett enkelt knep som tar alla drinkar till nya nivåer är att lägga lite extra krut på isen. Stora isbitar är a och o - samt runda isbitar som verkligen ger den där lyxiga känslan. Frys ätbara blommor, frukt, bär eller annat roligt, exempelvis godis, i din is.

More is more

Ta höjd för att det går åt mycket vätska. Ladda upp med rediga kannor, olika typer av glas, isformar, snygga bartillbehör och annat som du kan tänkas behövas för att se till att dina gäster håller sig hydrerade om du bjuder in till sommarmiddag. Gör exempelvis enkla men rediga sangrias eller bålar som du vackert presenterar i praktiska karaffer.

Ett med naturen

När du äntligen får lite frigjord tid under semestern kanske du går all in på husmorsspåret. Det är på sommaren som vi skördar bär, frukter och annat gott som vi gör våra egna delikatesser med. Varför inte passa på att göra din egen fläder- eller rabarbersaft? Eller en syrlig lemonad? Servera bara väl kylt och en het sommardag är räddad!

Hydrera mera!

Även när du är ute och far i sommar är det viktigt att du har vätska till hands. Se till att du alltid har en vattenflaska med dig som du hela tiden kan fylla på - för det kan ju inte bli för mycket vatten! På Cervera har vi vattenflaskor i olika storlekar och med olika funktionalitet. Varför inte välja en flaska som dessutom matchar din personlighet - vi har allt ifrån cleana svarta till djungelmönstrade!