/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Vit choklad- och halloncookiesRecept av Rebecka Bergström115 g smör130 g brunt farinsocker120 g strösocker1 ägg1,5 tsk vanillinsocker200 g vetemjöl 0,5 tsk bikarbonat 0,5 tsk salt60 g frysta hallon i mindre bitar 100 g vit choklad i grova bitar
Gör så här1. Smält smöret och blanda med sockret. Tillsätt ägget och rör till en jämn smet.2. Rör sedan ner vanillinsocker, vetemjöl, bikarbonat och salt.3. Knåda snabbt ihop till en ganska kompakt deg.4. Rör snabbt ner hallonen och den vita chokladen.5. Klicka ut 20 kakor på två ugnsplåtar och grädda i ugn på 180° i 12 minuter.6. Forma kakorna runda med hjälp av exempelvis en kopp direkt när du tagit ur dom ur ugnen.7. Låt svalna på plåten och njut sen av perfekt sega cookies!

Vit choklad- och halloncookies

Recept av Rebecka Bergström
115 g smör
130 g brunt farinsocker
120 g strösocker
1 ägg
1,5 tsk vanillinsocker
200 g vetemjöl
0,5 tsk bikarbonat
0,5 tsk salt
60 g frysta hallon i mindre bitar
100 g vit choklad i grova bitar

Gör så här

1. Smält smöret och blanda med sockret. Tillsätt ägget och rör till en jämn smet.
2. Rör sedan ner vanillinsocker, vetemjöl, bikarbonat och salt.
3. Knåda snabbt ihop till en ganska kompakt deg.
4. Rör snabbt ner hallonen och den vita chokladen.
5. Klicka ut 20 kakor på två ugnsplåtar och grädda i ugn på 180° i 12 minuter.
6. Forma kakorna runda med hjälp av exempelvis en kopp direkt när du tagit ur dom ur ugnen.
7. Låt svalna på plåten och njut sen av perfekt sega cookies!