![Mimosa](https://cdn.sanity.io/images/jjv48zaf/production/3e1f0cfbc407c58e275147e47e26493e22d5ec87-3389x5083.jpg?rect=1083,2125,2306,2793)
Gör så här1. Häll apelsinjuice, hallon och mynta i en isform. Frys över natten.2. Lägg iskuberna med apelsinjuice i ett glas.3. Fyll hälften med glaset med alkoholfri Prosecco.4. Toppa med San Pellegrino blodapelsin och servera.
Mimosa
![Image](https://cdn.sanity.io/images/jjv48zaf/production/3e1f0cfbc407c58e275147e47e26493e22d5ec87-3389x5083.jpg?rect=1083,2125,2306,2793&w=2048&q=75&fit=fillmax&auto=format)
Ingredienser
Recept av Johanna Cryer
Alkoholfri mimosa
Apelsinjuice
Hallon
Mynta
Alkoholfri prosecco
Blodapelsin
San Pellegrino
Gör så här
1. Häll apelsinjuice, hallon och mynta i en isform. Frys över natten.
2. Lägg iskuberna med apelsinjuice i ett glas.
3. Fyll hälften med glaset med alkoholfri Prosecco.
4. Toppa med San Pellegrino blodapelsin och servera.