/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Vispad mozzarella-dippRecept av Rebecka Bergström125 g mozzarella1 dl vispgrädde1 msk crispy chili oil2 msk finhackad bladpersilja2 msk rostade pinjenötterSalt1 baguette
Gör så här1. Lättvispa vispgrädden innan du adderar mozzarella riven i bitar.2. Vispa sedan tills dippen blir krämig. Smaka av med salt.3. Bred ut på ett fat och toppa sedan med crispy chili oil, bladpersilja och pinjenötter.4. Skiva baguette och doppa i din mozzarelladipp!

Vispad mozzarella-dipp

Ingredienser
Recept av Rebecka Bergström
125 g mozzarella
1 dl vispgrädde
1 msk crispy chili oil
2 msk finhackad bladpersilja
2 msk rostade pinjenötter
Salt
1 baguette

Gör så här

1. Lättvispa vispgrädden innan du adderar mozzarella riven i bitar.
2. Vispa sedan tills dippen blir krämig. Smaka av med salt.
3. Bred ut på ett fat och toppa sedan med crispy chili oil, bladpersilja och pinjenötter.
4. Skiva baguette och doppa i din mozzarelladipp!