/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Hemmagjord vaniljglass på kondenserad mjölk5 dl grädde1 burk kondenserad mjölk1 tsk vaniljextraktTILL SERVERINGChokladsåsHallonValnötter
Gör så här1. Vispa grädden hårt. Rör ner den kondenserade mjölken och tillsätt vaniljextraktet.2. Frys i ca 2-3 timmar och servera direkt från frysen.Vill du se en film om recpetet? Glass på kondenserad mjölkDenna snabba och smidiga metod ger dig en krämig och söt glass utan behovet av en glassmaskin. Med bara tre ingredienser kan du skapa en fantastisk glassupplevelse hemma. Blanda bara den kondenserade mjölken med vispad grädde och vanilj. Häll blandningen i en form och låt den frysa till en härligt len och smaskig glass. Hur lätt som helst att göra egen glass med kondenserad mjölk.

Hemmagjord vaniljglass på kondenserad mjölk

Laga hemgjord vaniljglass med en extra touch av lyx i detta enkla och läckra recept på vaniljglass gjord på kondenserad mjölk. Servera med chokladsås, färska hallon och hackade valnötter. Denna krämiga och ljuvliga vaniljglass är enkel att göra och blir ännu mer utsökt när den serveras med den söta och smakrika chokladsåsen. De färska hallonen och hackade valnötterna ger en frisk och krispig kontrast som gör denna efterrätt till en riktig höjdpunkt på vilken måltid som helst. Bjud in dina vänner och familj och låt dem njuta av denna härliga och enkla efterrätt som förbereds innan gästerna kommer.
Vaniljglass på tre ingredienser
Ingredienser
5 dl grädde
1 burk kondenserad mjölk
1 tsk vaniljextrakt

TILL SERVERING
Chokladsås
Hallon
Valnötter

Gör så här

1. Vispa grädden hårt. Rör ner den kondenserade mjölken och tillsätt vaniljextraktet.
2. Frys i ca 2-3 timmar och servera direkt från frysen.
Vill du se en film om recpetet? Klicka här!

Glass på kondenserad mjölk

Denna snabba och smidiga metod ger dig en krämig och söt glass utan behovet av en glassmaskin. Med bara tre ingredienser kan du skapa en fantastisk glassupplevelse hemma. Blanda bara den kondenserade mjölken med vispad grädde och vanilj. Häll blandningen i en form och låt den frysa till en härligt len och smaskig glass. Hur lätt som helst att göra egen glass med kondenserad mjölk.

Elvispar

Lämna recension