/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Erbjudande KitchenAid - köp en köksmaskin*, få ett glasstillbehör

Gäller t.o.m. 31 december 2023

Avslutad kampanj. Se alla våra aktuella kampanjer här.

Köp en KitchenAid köksmaskin* - få ett glasstillbehör på köpet när du anger rabattkoden KAGLASS i kassan (värde 2039 kr). Erbjudandet gäller t.o.m. 31 december 2023 och kan inte kombineras med andra rabattkoder eller personliga erbjudanden.

KitchenAid Artisan med lyftarm är kraftfulla köksmaskiner med generös storlek på skålen. Om du lagar mer mat än bara ”då och då”, är det här köksmaskinerna för dig. Oavsett hur mycket du gör, och oavsett ingredienser, blir det enkelt med kapaciteten och kraften i köksmaskinen. Köksmaskinerna med lyftarm är lite högre och större än köksmaskinen med fällbart drivhuvud, och skålen låses fast på plats, vilket gör dem stabilare för tunga blandningar.

Med hjälp av glasstillbehöret förvandlar du din KitchenAid köksmaskin till en förstklassig glassmaskin. På mindre än 30 minuter har du en härligt len och jämn glass eller sorbet att imponera på dina middagsgäster med. Glasstillbehöret har både blandredskap och glasskål i en ny, förbättrad design. Skålens montering och dubbla handtag gör det ännu enklare att hantera och ansluta till din KitchenAid köksmaskin. Glasskålen har en kapacitet på 1,9 liter och blandredskapet roterar i skålen längs sidorna, vilket resulterar i en jämn frysning men även att att ingredienserna blandas ordentligt. För bästa resultat bör förfrysas glasskålen frysas i 16 timmar innan du använder den.
*Gäller köksmaskinerna 5KSM60SPXE samt 5KSM70SHXE.