/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Liveshopping

Här kan du se våra tidigare livesändningar - starta dem precis när det passar dig! 
Liveshopping
Liveshopping

Sebastian Gibrand visar upp vårens nyheter från Global

Stjärnkocken Sebastian Gibrand guidar oss bland vårens nyheter från Global och tipsar om vilka vassa hjältar du ska satsa på - både till dig själv och kanske för en blivande student i present 🔪🎁
Få fler tips om val av knivar och skötselråd i Sebastians knivguide samt slipskola. Här hittar du hela Globals sortiment.

Vårdukning

Välkommen våren!🌷 Följ med hem till vår stylist Sara som visar oss hur du skapar fantastiska vårdukningar, med vackert porslin, färggranna glas och våriga blommor. Dessutom får vi några tidiga tips inför den stundande påsken 🐣

Julbaka med Camilla Hamid

Bakdrottningen Camilla Hamid bjuder in till julens mysigaste julbak-liveshopping på Cervera! Koppla upp dig på cervera.se eller Instagram för att baka tillsammans med Camilla som kommer dela med sig av sina bästa sista-minuten-tips inför ståndande lucia- och adventshögtider. Dessutom utlovar Camilla en fin överraskning. Välkomna!

Kom i julstämning med Cervera

Kom i stämning inför julen tillsammans med Cervera och vår stylist Sara som bjuder in hem till sig för att hjälpa oss med lite X-tra julprepp! Dessutom utlovas en fin överraskning för alla tittare. Vi ses på cervera.se och på Instagram!

Anders Petter 25 år

Grattis, Anders Petter! Vårt tidlösa och älskade varumärke Anders Petter blir 25 år i höst. I samband med det kommer Anders Petters produktchef Mikael Eklöf bjuda in till en liveshopping med varumärket för att titta närmare på kvalitetssortimentet – och presentera spännande jubileumsnyheter som du exklusivt kommer kunna förhandsboka under sändningen. Välkommen!

Liveshopping med Carolina Gynning

Carolina Gynnings nya lyxiga porslinsserie DECO har världspremiär och säljs exklusivt på Cervera! Träffa Carolina Gynning på cervera.se och på vår Instagram, där du får chansen att titta närmare på serien. Vi ses!

Möt keramikern och stipendiaten Mats Svensson

Vinnaren av Cervera Hantverksstipendium 2021 är keramikern Mats Svensson. Han berättar om sitt hantverk och du har möjligheten att köpa hans unika objekt live. Vi ses!

Tablescaping - maxad dukning med stylist-Sara

Tablescaping – den världsomspännande rörelsen där duknings-entusiaster delar med sig av sina maxade dukningar. I höst är just ’maxat’ ledordet för det dukade bordet – låt dukningen bli det som stjäl showen under middagen, och inte maten. Vi får följa med hem till stylist-Sara där hon visar oss hur du lyckas med en poppande extra-allt-dukning. Detta vill du absolut inte missa!

Vintage-special med Pontus Silvferstolpe

Häng med när antikexperten Pontus Silfverstolpe och Cervera Vintages egna Emma Ohlson nördar ner sig i att handla vintage. Vad ska man alltid hålla ögonen öppna efter? Varför hade man så otroligt många glas i sina serviser förr? Vilka är Pontus favoriter bland vintageskatterna och vilka är hans bästa tips om man vill börja handla vintage? Under sändningen presenteras utvalda vintageskatter som släpps till försäljning live.

Skåla in sommaren med Riedel och Jens Dolk

Sommaren är en magisk tid av att njuta av god dryck, men visste du att vilket glas du väljer spelar stor roll för smakupplevelsen? Super-sommeliern Jens Dolk går igenom Riedels druvanpassade glas och svarar på frågor om vin. Skål!

Sommarmingel med Sofia Henriksson

Mästerkocken och matinspiratören Sofia Henriksson delar med sig kring vilka som är hennes absolut viktigaste köksredskap, vad man ger i present till en matintresserad och hur man egentligen tar sitt hemmakockande till nästa nivå. Hon tipsar om ett enkelt tilltugg till sommarens mingel och delar med sig av massor av trix i köket!

Studentpresenter!

Vi närmar oss studenttiderna, men vad köper man egentligen till en nybakad student? Cerveras egna present-specialist tipsar om de populäraste studentpresenterna och kommer med egna tips i olika prisklasser till olika typer av personer. Du får inte missa denna live om du är bjuden på studentmottagning i år!

Häng med när Årets Kock tipsar om kökets viktigaste redskap

Årets Kock 2020 – Ludwig Tjörnemo tipsar om kökets absolut viktigaste produkter och delar med sig av de små tipsen som tar din matlagning till nästa nivå. Och så berättar han om hur man egentligen tävlar i mat!
Ludwig har, förutom den prestigefyllda segern i Årets Kock, en gedigen meritlista bakom sig. Han har tävlat även med kocklandslaget och arbetat på flera Michelin-restauranger världen över – nu senast på enstjärniga Etoile i Stockholm. Han arbetar mycket med klassisk svensk och fransk mat, men även med det asiatiska köket. Hoppas att du hänger med!

Knivskola med Sebastian Gibrand och Global

Lär dig allt om Globals stora sortiment, och vilken kniv man egentligen använder till vad. Du får dessutom tips om hur du tar hand om dina knivar. Missa inte denna liveshopping!

Liveshopping med Phillipe Cohen

Här kan du se när matentusiasten Phillipe Cohen lagade en härlig brunchfavorit och tipsade om vilka produkter som är hans absoluta must haves för att lyckas i köket. Kolla in denna fartfylld live med heta tips och recept!

Dukningsinspiration med Hannah & Amanda

Hannah Widell och Amanda Schulman bjuder på sina bästa dukningstips. Hur ska man tänka när det gäller dukar, tallrikar och val av glas? Få svaren i denna live!
Se hela vårt liveshopping-arkiv på Cerveras YouTube!