/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Om Cervera

Om Cervera
Om Cervera

Produkter för ett långt och händelserikt liv

Cervera är Sveriges ledande aktör inom kvalitetsprodukter till köket, hemmet och presentbordet med försäljning online och ett 70-tal butiker runt om i Sverige. Vi på Cervera vill göra matlagningen, och umgänget i hemmet, enkel och lustfylld med hjälp av ett modernt utbud som håller för ett långt och händelserikt liv. Vår ambition är att inspirera, utmana, förenkla, vässa och förbättra.

Cervera sen 1987

I Sverige finns ett 70-tal fysiska Cerverabutiker runt om i landet samt onlinebutik, och vi har gjort oss ett namn för vår kunskap och service ända sedan vi grundades 1987. Sen våren 2018 finns vi även som onlinebutik i Norge och sedan våren 2022 som onlinebutik i Finland. Hos oss på Cervera hittar du kvalitetsprodukter inom tre olika kategorier: matlagning, dukning och inredning. Inom dessa kategorier säljer vi produkter från välkända varumärken som i många år har stått för kvalitet och design, men även ett noggrant utvalt sortiment av trendiga nyheter.

Vi har även två egna varumärken: Anders Petter och Table Top Stories. Matlagningsprodukterna från Anders Petter är framtagna för att passa vardagens behov och erbjuder högkvalitativa verktyg till ett bra pris. Serierna från Table Top Stories följer inrednings- och dukningstrenderna och lockar till att förgylla hemmet.

Cervera Vintage

I september 2020 lanserades affärsområdet Cervera Vintage, en möjlighet att förena hållbarhet med gediget hantverk och skönhet. Cervera Vintage erbjuder högkvalitativa vintageobjekt med hemvist i kök och matplats genom Cerveras onlinebutik. Lanseringen är ett viktigt men naturligt steg i vårt hållbarhetsarbete för att bidra till er mer cirkulär konsumtion. 

Cerveras ledning

Sedan juni 2021 ägs Cervera av Homeco AS som även äger Kitchn.no, Tilbords.no och Kitchnsverige.se 

Hans Redig Bolin är VD för Cervera sedan maj 2022.
Cervera lanserade Cervera.no i Norge våren 2018.
Cervera lanserade Cervera.fi i Finland våren 2022.