/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Babyshower present

Fira den blivande mamman med fika och presenter på en överraskningsfest så kallad Babyshower. Babyshower är en relativt ny tillställning i Sverige som från början kommer ifrån USA. Vi har listat de bästa och mest omtyckta presenterna för en lyckad Babyshower nedan.
Babyshower present
Babyshower present

Babyshower med fina presenter

Fina presenter till en babyshower finns det många alternativ att välja mellan, allt från praktiska babyartiklar till personliga minnessaker. En klassisk present är en blöjtårta, som är gjord av upprullade blöjor och dekorerad med babyartiklar som nappar, haklappar och små leksaker. Andra populära presenter kan vara mjuka filtar och gosedjur, eller praktiska babyprodukter som en sängmobil, skallra eller barnvagnshänge. Hos oss på Cervera hittar du många uppskattade och klassiska babyshower presenter av hög kvalité.

Barnserviser

Om du planerar en babyshower och letar efter fina presenter att köpa, kan Cervera vara en utmärkt plats att börja leta på. Vi är kända för att erbjuda högkvalitativa produkter och har ett fantastiskt utbud av barn och babyprodukter.
En av de mest populära presenter som du kan hitta på Cervera är ett personligt tallrikset till barnet. Dessa tallrikar är tillverkade av högkvalitativt porslin och kan personifieras med barnets namn och födelsedatum. Det är en perfekt present som kan användas under många år framöver.

En fin filt är en bra babyshower present

En mysig och varm filt att svepa in det lilla nyfödda barnet med är en bra gåva på babyshowern. Man kan aldrig ha för många filtar. Vi på Cervera har filtar av hög kvalité från kända varumärken. När barnet blir lite större kan en fin sittdyna i ull vara en fin present att ge. Något som kommer att komma till användning under många år.