/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Det vankas fest och firande – födelsedagen är här. Här hittar du födelsedagspresenter för olika typer av födelsedagsfirare.
Du vet väl om att du alltid kan få ditt paket vackert inslaget även när du handlar online? Klicka bara i paketinslagning i kassan. Kan du inte leverera gåvan själv så gör vi gärna det åt dig, välj bara mottagarens adress i kassan.

Födelsedagspresent från Cervera

När någon fyller år, blir myndig eller fyller jämt är det alltid extra kul att hitta en riktigt bra födelsedagspresent. Här på Cervera erbjuder vi ett stort utbud av födelsedagspresenter inom matlagning, servering och inredning.
Hitta nästa födelsedagspresent på Cervera som kommer till användning och blir till ett fint minne för livet!

Vad är en bra födelsedagspresent?

En bra födelsedagspresent kan vara något användbart som till exempel ett kökstillbehör. Tips på bra kökstillbehör kan vara en pastamaskin, en hamburgerpress, pizzasten eller kanske en mandolin som är jättebra köksredskap som kanske inte alla har. Det kan även vara något som håller länge över tid som klassisk design, till exempel en Skultuna ljusstake, Kay Bojesen träfigur eller en vas. En vas är en riktigt bra födelsedagspresent som du kan sätta en fin bukett i istället för att slå in vasen. En annan idé på en bra födelsedagspresent är om du köper en fin skål som du lägger födelsedagsbarnets favoritpraliner i och slår in i lite cellofanplast med dekorativa snören.

Födelsedagspresent till de som har allt

Att ge bort en genomtänkt och uppskattad födelsedagspresent överträffar många gånger känslan av att själv få en gåva. Men det är inte alltid en enkel uppgift. För de personer som redan har allt och inte önskar sig något, kan sökandet av en födelsedagspresent bli till en utmaning. Vi på Cervera finns här för att underlätta för dig och har därför samlat ihop ett gäng populära födelsedagspresenter som alltid går hem. Om några av våra populära födelsedagspresenter inte skulle passa kan du alltid klicka hem ett digitalt presentkort.

Populära födelsedagspresenter

· Klassiska ljusstakar från Klong, George Jensen och Orrefors.
· Kaffebryggare från storsäljarna Smeg och Moccamaster.
· Tidlösa glas från Table Top Stories, Orrefors och Riedel.
· Hållbara stekpannor från de Buyer och Skeppshult.
· Färgglada vaser från Kähler Design och Hay.
· Kvalitéts köksknivar från Yaxell, Wusthof och Global.