/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Anders Petter

Anders Petter är ett noga utvalt sortiment, framtaget för att passa många olika behov. Oavsett om du vill bevara traditioner eller skapa nya finns det en produkt i Anders Petter sortimentet som kan hjälpa just dig att lyckas i köket. Kontrasterna och mötet mellan innovation och det gamla genuina är därför en bra beskrivning för Anders Petters olika serier!
Anders Petter
Anders Petter
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
120 produkter
40 av 120 produkter

Anders Petter Sortiment

Alla serier från Anders Petter har unika kännetecken, både funktions- och designmässigt. Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion. I serien ingår bl.a. knivar, kastruller, mortlar och skärbrädor. Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest.
För dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda är Stenfors den perfekta serien. Detta är köksserien med en känsla för detaljer. Gjutjärnspannan som ingår i serien tilldelades hela fyra plus i Aftonbladet Plus stekpannetest år 2020. Där blev den utsedd till ”Bästa gjutjärnspannan” och vinnare i gjutjärnsklassen. Även produkter som vattenkokare, wokpanna och stavmixer ingår i serien.

Keramisk Stekpanna

Bra kökstillbehör, såsom kökshanddukar, stekspadar och skärbrädor, ökar kökets funktionalitet men kan även fungera som dekorativ inredning. Serien Signerat är perfekt för dig som noga väljer tillbehör till ditt kök och uppskattar gedigen kvalitet och hållbarhet. Här finner du Anders Petters allra bästa kökstillbehör, för passionerade matlagare.
Grimstorpserien har fokus bakning. Med jäskorgar, mjölsiktar, sockerkaksformar och bakdukar i snygg design och hög funktionalitet tar den här serien din bakning till en ny nivå. Med dessa produkter blir det så mycket lättare att åstadkomma den perfekta skorpan på ditt surdegsbröd, baka den saftigaste sockerkakan eller det mest spektakulära pepparkakshuset.
Dessa serier, och många fler från Anders Petters noggrant utvalda sortiment, har allt för att se till att du får bli en stjärna och verkligen glänsa i köket!