/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Cocktail Club

Finns det en genväg till godare drinkar? Ja! Cocktail Club har satt ihop ett kit med alla redskap du behöver för att briljera bakom bardisken. Som komplement har de även tagit fram en app med snygga drinkrecept och videos där redskapen demonstreras. Join the club!
Cocktail Club
Cocktail Club
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
10 produkter
10 av 10 produkter

Drinktillbehör från Cocktail Club

Drinksetet från Cocktail Club består av 17 proffsiga barredskap, designade i samarbete med och kvalitetssäkrade av yrkesskickliga bartenders från Norden. Några utvalda redskap säljs även i fristående förpackning.

Shaker

En shaker i tre delar är ett måste till varje hemmabar. En shaker behövs till alla drinkar som ska skakas före servering, allt ifrån cocktails med äggviteskum till drinkar med krossad is eller sockerlag.

Drinksil

Om en drink ska blandas med is men serveras utan is behövs en drinksil. Håll silen över öppningen på blandglaset eller shakern, så kan drinken hällas upp utan att isen följer med.

Barsked

En barsked behövs för att kunna röra om i höga drinkglas och blandglas. Skaftet är långt och har ett spiralformat mönster. Mönstret gör det möjligt att hälla vätska längs skaftet, såväl som att skikta drycker med imponerande resultat.

Mätglas

Ett mätgals, även kallat jigger, används för att mäta upp rätt mängd ingredienser i en drink. På ena sidan finns ett mått för 4 cl och på andra sidan ett mått för 6 cl.

Citruspress

Formen och tyngden på den här citruspressen ser till att mesta möjliga mängd saft pressas ur citron och lime.

Isskopa

Med en isskopa kan is fördelas i drinkar och shakers med enkelhet. Hålen i skopan ser till att inget överflödigt vatten följer med.

Finmaskig sil

För att få en slät drink kan en finmaskig sil användas tillsammans med en drinksil (såsom den som finns inbyggd i shakern). Håll den finmaskiga silen över glaset när du häller upp. Medan drinksilen fångar upp is och andra större ingredienser, fångar den finmaskiga silen upp små partiklar och gör drinkblandningen helt slät. Detta brukar kallas för att dubbelsila drinken.

Kapsylöppnare

Flasköppare av typen bar blade används i cocktailbarer över hela världen. Modellen har ett hål i ena änden och en kapsylöppnare i andra, för att du snabbt ska kunna fånga upp och öppna drycken.

Muddler

Genom att stöta färska örter, kryddor eller citrusskal med muddlaren får du en mer intensiv smak i drinken. Muddlaren från Cocktail Club är tillverkad i miljövänligt bambuträ med detaljer i plast. Muddlaren har en stor toppdel och ett särskilt greppvänligt handtag, något som gör den effektiv och skön att arbeta med. Toppen är avtagbar, för att du lätt ska kunna rengöra muddlaren efter användning.

Drinkset

Ett komplett cocktail-kit med bartenderns viktigaste redskap. Kitet innehåller: en shaker, en jigger, en liten kniv, en skärbräda, en citruspress, en citrusskalare, droppkorkar, tre olika drinksilar, en muddler, en cocktailsked, en flasköppnare, ett blandglas, ett tygfodral, en isskopa och en ishink.