/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Cult Design

Cult Design skapar funktionella vardagsprodukter mestadels i keramik. De är kända för sina fina tomtar, tallrikar och skålar i porslin.
Cult Design
Cult Design
Finns i lager
Varumärke

    E

Kategori
Färg
Pris
kr
kr
92 produkter
40 av 92 produkter
Cult Design grundades år 2001 av Marita Lord och skapar funktionella vardagsprodukter mestadels i keramik. Design och formgivning sker i Göteborg och produktionen i Guangdong-provinsen i Kina. Via ett tätt samarbete med fabriken i Kina övervakar designteamet hantverksprocessen från början till slut men säkerställer också att fabrikerna har en bra arbetsmiljö. Cult Design fokuserar bland annat på exceptionell kundservice och kompromisslös hög standard.

Cult Designs designprocess

Keramik är Cult Designs huvudmaterial. Deras produkter är också gjorda av porslin, terracotta, sten- och lergods. Cult Design vill erbjuda vardagsföremål som berikar din vardag med extraordinär design. Varje produkt undergår en genomtänkt process där den passerar minst 44 par händer från att en ritning är gjord till dess att produkten är färdig för att garantera att kvalitén är upp till den standarden som kunderna är vana vid. Samtidigt vågar Cult Design testa nya koncept ofta för att ha en så optimal samt elegant lösning som möjligt.