/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

De'Longhi

De'Longhi är ett 100 år gammalt italienskt företag som idag blivit känt världen över för sina högkvalitativa och pålitliga kaffemaskiner. Deras omfattande sortiment av kaffemaskiner erbjuder något som passar alla. Ett måste för en kaffeälskare!
De'Longhi
De'Longhi
Finns i lager
Varumärke

  A

 • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
13 produkter
13 av 13 produkter

Vilken De'Longhi kaffemaskin är bäst?

De'Longhi är en av de mest pålitliga och kända varumärkena när det gäller kaffemaskiner. De är kända för sin höga kvalitet, användarvänlighet och eleganta design. Maskinerna fungerar lika bra på kontoret som i hemmet. Vi har listat några av våra bästa kaffemaskiner:
 • PrimaDonna Elite – En toppmodell med enastående prestanda och många användbara funktioner. Så som en integrerad mjölkskummare, en touchskärm och en app-kompatibilitet.
 • Dinamica – En prisvärd kaffemaskin med många funktioner. Den erbjuder en automatisk mjölkskummare, möjligheten att anpassa kaffeintensiteten och temperaturen på din kopp kaffe.
 • Magnifica – En populär och pålitlig kaffemaskin som är enkel att använda och rengöra. Den har en automatisk mjölkskummare och ett justerbart bryggtryck.
Vare sig vilken maskin du väljer från De'Longhi - är det ett säkert kort för att få resultatet av en utsökt kopp kaffe varje gång.

De'longhi Espressomaskin

Oavsett om du föredrar en stark espresso eller en krämig macchiato kan din De'Longhi maskin med säkerhet erbjuda detta. Både deras kaffemaskiner och espressomaskiner har stora valmöjligheter för att just du ska få den dryck du önskar.

De'Longhi Avkalkning - såhär gör du

Genom att avkalka och rengöra din kaffemaskin regelbundet förlänger du livslängden på maskinen och bibehåller kvalitén på ditt kaffe. De'Longhi erbjuder egna rengöringsprodukter, vilket vi rekommenderar att du använder till din kaffemaskin. Följ dessa enkla steg och njut av en ren och fräsch kopp kaffe varje gång!
 1. Rengör behållaren - Ta bort kaffebehållaren från maskinen och skölj den med varmt vatten. Använd en mjuk borste eller en trasa och rengör noggrant.
 2. Rengör mjölkskummaren - Om din kaffemaskin har en inbyggd mjölkskummare, använd en mjuk trasa för att torka av den och rengör den med en mjuk borste. Se till att ta bort eventuella mjölkrester från mjölkskummaren.
 3. Rengör vattentanken - Ta bort vattentanken och rengör den med varmt vatten och diskmedel. Skölj noga och torka av den innan du sätter tillbaka den i maskinen.
 4. Avkalka maskinen - kaffemaskiner behöver avkalkas regelbundet för att ta bort mineraluppbyggnader och kalkavlagringar. Följ instruktionerna i din kaffemaskins manual för att avkalka maskinen ordentligt.
 5. Rengör filter - Ta bort filtret och rengör den med varmt vatten och diskmedel. Skölj noga och torka av innan du sätter tillbaka den i maskinen.

Ett italienskt familjeföretag sedan 1902

De'Longhi är ett italienskt företag som grundades 1902 av Giuseppe De'Longhi. Företaget har varit en ledande tillverkare av hushållsapparater i över 100 år och har en stark närvaro på den globala marknaden idag.
Det hela började med en liten verkstad som tillverkade små hushållsapparater. Under åren utvecklade företaget sina tekniska förmågor och började tillverka en rad olika produkter, inklusive kaffemaskiner.
Idag är varumärket känt för att tillverka högkvalitativa och innovativa produkter för både hem- och professionellt bruk. De'Longhi fortsätter utveckla nya och spännande produkter för att således möta kundernas behov idag, och imorgon.

Pris och Utmärkelser

Med en stark historia av teknisk innovation och hög kvalitet har företaget spelat en betydande roll på marknaden för kaffemaskiner. De'Longhi har vunnit en rad priser för sina fantastiska maskiner med banbrytande teknik och design:
Good Design Award 2020 (för Maestosa Kaffemaskin)
Brand of the Year Award 2019
Red Dot Award 2018 och 2019
Housewares Design Awards 2019