/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sand

Den mjuka serien Sand från Design House Stockholm är designad 2018 av designern Carina Seth Andersson. Den designades för restaurangen på Nationalmuseeum och blev snabbt populär och går idag att köpa som konsument.
Serien Sand finns som muggar, skålar i olika storkekar och tallrikar. Sand är tillverkat av hållbart stengods och har en vacker sandfärgad ton som smälter in i moderna dukningar.
Sand
Sand

En tidlös och tålig servis som låter maten få fokus

Servisen Sand är designad av Carina Seth Andersson och gjord i naturfärgat hårdbränt stengods, vilket gör servisen väldigt tålig. Delarna i servisen har en transparent glasyr på insidan och en diskret matt finnish på utsidan. Färgen är en mjuk sandig nyans som låter maten och dess strukturer och färger ta plats och bli dekoren på bordet.
Utöver den sandfärgade servisen finns även fem nyare delar, Sand Secrets, som bryter av i mörkare toner. Sand Secrets består av stengodskärl i tre olika storlekar samt en kanna för soja, olja eller andra tillbehör samt en tekanna.
"Jag älskar olika typer av kärl, säger Carina Seth Andersson. Du kan bygga ett helt landskap på bordet, det ger liv och rörelse."
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
9 produkter
9 av 9 produkter

Designern Carina Seth Andersson

Carina Seth Andersson är en av Sveriges mest välrenommerade formgivare med en lång produktion av glas, keramik och även textil födda i hennes studio i Gustavsberg. Hon formger för företag i Sverige och utomlands, och hennes design återfinns bland annat på Nationalmuseum, Victoria and Albert Museum i London och på Stedelijk Museum i Amsterdam.
Vad tycker du är dom starkaste argumenten när man skall välja Sand för att börja samla på en servis?
"Sand är en tidlös servis som går att kombinera i många möjligheter, med nya delar eller med det man redan har. Alla delar går att använda att servera ur , eller att äta direkt på."