/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Design Letters

I Design Letters utbud hittar du stilrena muggar, tallrikar, skålar och termosar prydda med det stilrena karaktäristiska typsnittet som är genomgående i alla Design Letters produkter.
Design Letters
Design Letters
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
180 produkter
40 av 180 produkter
Produkterna passar lika bra vare sig du vill ha en mugg med din initialbokstav, din favoritbokstav eller om du vill ge bort en tallrik eller mugg till någon som precis håller på att lära sig alfabetet.
Hos oss på Cervera hittar du ett brett utbud av Design Letters produkter.

Grundades 2009

Mette Thomsen är grundaren av det danska varumärket Design Letters. Thomsen hade tidigare arbetat som copywriter, journalist och nyhetsredaktör när hon startade Design Letters 2009. Anledningen till att hon startade företaget var för att hon själv önskade produkter med stilrena ord och bokstäver på, som hennes tidigare yrkesval avslöjar hade hon en förkärlek för ord och bokstäver. Och det skulle visa sig att det var fler än bara Thomsen som hade en önskan om ett större utbud av stilrena bokstäver i inredningen.
Idag säljs Design Letters produkter i över 50 länder och försäljningssiffrorna fortsätter att peka uppåt.

Typografin

Typografin som Design Letters använder sig av är skapad av Arne Jacobsen 1937. Typografin är stilren med raka linjer, utan att för den sakens skull upplevas som speciellt hård. Idag är det endast Design Letters som får använda sig av den.
Arne Jacobsen är den framstående arkitekten som formgivit allt från hus till möbler till typsnitt. Han var verksam under 1930–1971, men hans formgivning och design känns lika aktuell idag som den gjorde då.

Text

Många av muggarna har en enkel bokstav på sig, men det finns också muggar och termosar med ord. Välj mellan muggar med orden ”Hot”, ”Sunshine”, ”Weekend”, ”Hey”, ”Hello” och ”Pause”. Kanske känner du någon som behöver en paus? I så fall är muggen med ordet ”Pause” en perfekt present.
Även bland termosarna kan du välja mellan ord och meningar. Vad sägs exempelvis om en termos som det står ”To go” på?
Köp flera muggar med enskilda bokstäver och bilda ord genom att placera muggarna bredvid varandra. Ett sätt för dig som vill anpassa din inredning efter säsong, men föredrar att pynta på ett mer stilrent och nedtonat sätt är att exempelvis texta ”Höst”, ”Jul” eller ”Påsk” med muggarna.
Muggarna kan med fördel få en egen öppen hylla i köket. Varför inte låta gästerna välja kopp själva utefter deras favoritbokstav eller initialbokstav?

Design Letters för barn

För de mindre barnen har det tagits fram speciellt anpassade produkter, däribland muggen med piplock och tallrikar och skålar. Eat & Learn gåvoset är ett set med sju delar som gör sig riktigt bra som doppresent eller födelsedagspresent.
Eat & Learns gåvoset innehåller:
  • 1 tallrik: 26 cm
  • 1 djup tallrik: 17 cm
  • 1 skål: Ø11 cm
  • 1 glas: Ø6,9 cm
  • 1 piplock
  • 1 hållare med handtag
  • 1 lock med sugrör

Termos

En snygg termos är perfekt att ha med i väskan eller ha ståendes på skrivbordet om du vill att drycken ska hålla sig varm eller kall länge. Hos Design Letters hittar du ett brett utbud av olika termosar.