/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Ferm Living

Ferm Livings design förmedlar en charm från mitten av århundradet som talar direkt till deras skandinaviska designrötter. Varje produkt, från möbler till kuddar, berättar en historia. Uppmärksamheten på detaljer börjar med varje kollektions födelse och lever vidare som påtagliga, vackra föremål i ditt hem.
Ferm Living
Ferm Living
Finns i lager
Varumärke

    L

Kategori
Material
Färg
Pris
kr
kr
2 produkter
2 av 2 produkter
Med det växande och varierande utbudet av produkter som sträcker sig från möbler till glas och som expanderar över hela världen tillverkas varje artikel med hållbarhet i åtanke. Deras sortiment består av inredningsdetaljer för hela hemmet, så som praktiska köksdetaljer, textil, ljusstakar, vaser och en stor barnkollektion. 

Ferm Living - Historia

Ferm Living är ett danskt varumärke som grundades av Trine Andersen år 2006. Trine är en designer känd för sin uppmärksamhet på detaljer, geometriska mönster och användning av subtilt nyckfull färg och det speglas väl i Ferm Livings olika kollektioner. Ferm Living har skapat ett distinkt märke av inredning som tar med sig deras passion för design, hantverk och estetik i ditt hem.

Ferm Living - Idag

Idag vill Ferm Living fortsätta lägga ut inspirerande kvalitetsdesigner i ärliga material, främja långsiktiga partnerskap med deras tillverkare, underhålla en företagskultur som främjar balans och transparens samt mer än någonsin, fortsätta och främja deras engagemang för etiska och hållbara metoder som är vänliga mot vår planet.