/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Fjord

Fjord bestick, från Hardanger Bestikk, är den populära bestickserien som uppskattas till både vardag och fest. Bestickserien Fjord är formgiven av Hardanger Bestikks grundare Odd Leikvoll år 2000. I serien hittar du bestickset, gafflar, knivar, serveringsbestick, dessertskedar, förrättsbestick, grillbestick, teskedar och barnbestick.
Fjord
Fjord

Fjord bestick

Hardanger Bestikk är det norska bestickföretaget som tar fram bestick av högsta kvalitet. Inspirationen hämtas från den norska naturen. Serien är en av Hardanger Bestikks mest populära serier.
Besticken kommer i flera olika utföranden. Söker du bestickset, gafflar, knivar, serveringsbestick, dessertskedar, förrättsbestick, fiskbestick eller teskedar hittar du det i serien.

Fjord bestickset 48 delar

Det praktiska besticksetet innehållande knivar, gafflar, matskedar och teskedar ger dig ett komplett set för 12 personer. En perfekt present till den som ska flytta hemifrån, eller till den som önskar uppgradera sina bestick. Med ett bestickset för 12 personer kan du bjuda in många på en gång. Det är även praktiskt att ha fler bestick än personer som bor i hushållet. På så sätt gör det inget om några bestick är i diskmaskinen när maten ska serveras.

Serveringsbestick

I serien Fjord finns flera olika serveringsbestick, som säljs både enskilt och i set. Med serveringsbestick går serveringen lättare, samtidigt som den känns mer genomtänkt.
Fjord serveringsset kommer i fem, respektive två delar. Setet bestående av fem delar består av salladsbestick, serveringsbestick och såsslev.

Fiskbestick

Fjord finns även som smarta fiskbestick. Fiskbestick-setet består av fiskknivar och fiskgafflar som kommer väl till pass när fisk står på menyn.

Kakset

Kaksetet består av en stilren tårtspade och tillhörande tårtgafflar. Perfekt komplement om du redan har seriens matbestick.

Bästsäljande

Bestickserien är en av de bestickserier som det säljs mest av i Skandinavien. Fjord har även blivit väldigt populär i andra delar av världen.

Passar både vardag och fest

Besticken i serien Fjord passar lika bra att använda som vardagsbestick som festbestick. De blir snabbt trogna favoriter, vars design och kvalitet håller över tid.

Lanserades vid millenniumskiftet

Fjord lanserades vid millenniumskiftet och blev då en symbol för den förändring i design som företaget då genomförde.

Designade av Odd Leikvoll

Odd Leikvoll har designat besticken. Odd Leikvoll är även Hardanger Bestikks grundare.

Vacker design

Besticken har en vacker design där hårt och mjukt möts. Designen kan beskrivas som klassisk skandinavisk. De minimalistiska och stilrena besticken är lika vackra att duka med, som sköna att hålla i handen. Det är inte en slump att Fjord bestick har blivit så populära som de har blivit.

10 års garanti

Hardanger vet hur man tar fram bestick av högsta kvalitet. Köper du bestick från Hardanger kan du lita på att de har en fantastisk hållbarhet. Besticken innehåller 18 procent krom, 10 procent nickel i det rostfria stålet. Det skapar en kvalitet utöver det vanliga.
Bestickens höga kvalitet gör att företaget ger 10 års garanti på besticken.

Tål maskindisk

Besticken tål maskindisk. De är därför riktigt praktiska att ha som vardagsfavoriter.

Perfekt present

Tack vare att bestickserien består av många delar är det perfekt att både ge bort och önska sig delar från serien. Vill du ha matbestick som passar ihop med serveringsbesticken är serien perfekt. Det finns nämligen matbestick och serveringsbestick för i stort sett alla typer av maträtter.