/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

KitchenAid

KitchenAid erbjuder smarta lösningar som underlättar vardagen. Oavsett om det är en matberedare, köksmaskin, vattenkokare eller elvisp du är på jakt efter kan du räkna med både snygg design och oslagbar kvalitet när du väljer KitchenAid.
KitchenAid
KitchenAid
Finns i lager
Varumärke

    R

Kategori
Material
Färg
Pris
kr
kr
260 produkter
40 av 260 produkter

KitchenAid köksmaskin

Med en köksassistent från KitchenAid kan du blanda, knåda, vispa och röra ihop. Företaget har tagit fram ett flertal olika matberedare, anpassade för olika behov. Det de har gemensamt är den höga kvaliteten och den snygga designen.

Tillbehör

Matberedaren är en pålitlig köksmaskin som kommer att vara med dig i decennier. Till köksassistenten kan du även köpa till smarta tillbehör, såsom mjölkvarn, grönsaksskärare eller kakskiva. Köksassisten kan hjälpa dig med det mesta i köket.
Har du en köksassistent kan du lätt koppla på en köttkvarn på den. Ett perfekt tillbehör för dig som vill mala ditt eget kött.
Köksassistenten förvandlas snabbt från köttkvarn till glassmaskin. Med glassmaskin-tillbehöret kan du göra glass i din favoritsmak.
Vill du göra hemgjord pasta? I så fall blir din köksassistent enkelt en pastamaskin med hjälp av pastatillsatsen.

Mer än köksassistenter

Det var köksassistenten som företaget till en början revolutionerande matlagningen med. Idag erbjuder företaget en stor variation av köksprodukter för att täcka i stort sett alla behov i köket. Om det så handlar om att du ska laga mat, baka, rosta bröd eller mixa en soppa har KitchenAid köksmaskinen som du behöver.
Varumärket erbjuder även kastruller och stekpannor.

Vattenkokare

KitchenAids vattenkokare är en stabila och pålitliga. Vattenkokarna finns i olika storlekar, design och färg.
Vattenkokaren från Artisan erbjuder möjligheten att justera vattentemperaturen.

Elvisp

En elvisp är perfekta om du snabbt vill kunna blanda ihop, vispa eller knåda. Oftast passar elvispen bättre för de lite mindre mängderna vätska eller deg, till skillnad från köksassistenten som lättare kan hantera en större mängd vätska eller deg.

Stavmixer

En stavmixer är perfekt för det allra minsta som ska mixas. Den tar lite plats i lådan och är därför lätt att plocka fram och lägga undan.

Färger

Köksmaskinerna kommer i en mängd olika färger. Vare sig du vill ha en neural färg eller en mer utskickande hittar du det hos företaget. Välj mellan rött, svart, grönt, grått, vit, mint, blått med flera.
Det kan vara riktigt snyggt att matcha flera av företagets köksprodukter med varandra. Genom att låta köksprodukterna gå i samma färg får du en enhetlighet i köket. Vill du i stället ha många olika färger i ditt kök är ett effektivt sätt att i stället köpa köksmaskiner i olika färger.

KitchenAid Artisan

KitchenAid Artisan är den populära produktlinjen med köksmaskiner, blenders, brödrostar och vattenkokare.

KitchenAid Midline

KitchenAid Midline är produktlinjen med stilrena och eleganta köksmaskiner.

Prisbelönt design

Med produkter av högsta kvalitet och en design som har blivit prisbelönt, flera gånger om, är det inte svårt att förstå att företagets köksmaskiner har blivit så populära. Alla produkter är genomtänkta, inifrån och ut. Söker du köksmaskiner med det lilla extra? I så fall är KitchenAids köksmaskiner helt rätt för dig.

Om KitchenAid

KitchenAid tog fram sin första köksmaskin 1919. Sedan dess har företaget fortsatt att utveckla sitt sortiment. Idag erbjuder företaget allt från matberedare, vattenkokare, elvispar, mixers, stavmixers, glassmaskiner och köttkvarnar.
Med över hundra års erfarenhet av att möta kunders behov och ta fram kvalitativa köksmaskiner har de blivit en av de marknadsledande inom sitt segment.