/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Magimix

Magimix är ett franskt varumärke som designar och producerar matberedare för vardagens alla behov. Hos oss på Cervera hittar du bland annat matberedare, råsaftcentrifuger och blenders.
Magimix
Magimix
Finns i lager
Varumärke

    5

  • A

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
10 produkter
10 av 10 produkter

Kvalitet, hållbarhet och stil

Magimix köksmaskiner karakteriseras av tre ord: kvalitet, hållbarhet och stil. Maskinerna är tillverkade med omsorg och av slitstarka material så att du ska kunna ha nytta och glädje av din maskin i många år. De är dessutom både robusta och tysta, skapade med bästa möjliga matlagningsupplevelse i åtanke.

Handgjorda i Frankrike

Många år har gått sedan den första köksmaskinen från Magimix lanserades i Frankrike, men fortfarande tillverkas maskinerna för hand i Bourgogne-regionen. Bourgogne är ett område känt för sin mat och dryck, bland annat den klassiska franska köttgrytan Boeuf bourguignon och de ljuvliga Bourgognevinerna. Det är knappast en slump att några av de bästa köksmaskinerna har sina rötter i ett område som osar av kärlek till god mat och dryck.

Material och färg

Maskinerna är tillverkade av rostfritt stål, glas och BPA-fri plast och finns i tre olika färger: svart, vit och matt krom.

Magimix utbud och modeller

Strimla, mixa, centrifugera – ge din Magimix-maskin en utmaning och den accepterar den. Följande modeller av juicers, blenders, matberedare och brödrostar hittar du hos oss på Cervera.

Matberedaren Mini Plus

Matberedaren Mini Plus är perfekt för dig som vill ha en effektiv matberedare, men har begränsat med utrymme i köket. Mini Plus kan både snitta, knåda, piska, hacka, skapa juice och mixa och blir därmed din högra hand i köket. Den kraftfulla motorn och breda repertoaren gör vardagen lite lättare, varje dag.

Matberedaren CS 4200 XL

CS 4200 XL är matberedarnas Rolls Royce. Matberedaren skär, river, hackar, vispar, blandar och knådar och de många tillbehören och funktionerna gör matlagningen enkel och praktisk. Alla delar tål dessutom att diskas i maskin – enklare än så blir det inte!

Power Blender

Magimix populära Power Blender finns i tre olika färger: vit, svart och matt krom. Ingen utmaning är för tuff för Power Blendern som har en kapacitet på upp till 22 000 varv per minut. Här är det alltså fritt fram att experimentera: varma eller kalla soppor, smoothies, krossad is eller glassdesserter är bara några exempel på vad blendern klarar.

Juicepressen Juice Expert 3

Juicepress, juicer, råsaftcentrifug… Kärt barn har många namn! Magimix Juice Expert 3 kommer med tillbehör som förutom mjuka bär och frukter också klarar av hårda frukter och grönsaker.

Brödrosten Vision

Magimix brödrost Vision är världens första genomskinliga brödrost! Dubbelisolerat glas och enkla funktioner utmärker brödrosten som är vägen till den perfekt rostade mackan varje morgon.

Historia

Historien om Magimix börjar redan år 1961 i den lilla franska byn Montceau les Mines, belägen i hjärtat av Bourgogne. Slaktaren Pierre Verdun och hans vän Robert Comte tillverkade då den första matberedaren med ett knivblad i botten av skålen. Tio år senare, år 1971, lanserades den första matberedaren för hemmabruk under varumärket Magimix. Sedan dess har såväl sortiment som tillbehör vidareutvecklats, men den robusta och tåliga kvaliteten, den stilrena och enkla designen och originaliteten från den ursprungliga processorn har bevarats, år efter år.