/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Alba

Glasserien Alba är munblåsta glas från Norska Magnor, en enastående serie glas skapade med noggrannhet och hantverksskicklighet. Varje glas är tillverkat genom den traditionella metoden med munblåsning, vilket ger dem en unik och elegant design.
Alba
Alba
Finns i lager
Varumärke

    B

  • C

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
18 produkter
18 av 18 produkter

Hitta glas för alla tillfällen i serien Alba

Serien innehåller ett brett utbud av glas för olika drycker. För dem som älskar att skåla i champagne finns champagneglasen med sin förtrollande form som framhäver bubblande glädje. Cognacglasen är skapade för att förstärka dofterna och smakerna av den ädla spritdrycken, med ett långt, stilfullt skaft.

Alba Vitvinsglas

Vitvinsglasen är utformade för att på bästa sätt framhäva de subtila smakerna i vita viner. Deras eleganta och försiktigt smalnande form gör dem till en perfekt följeslagare för en avkopplande stund med ett gott glas vin i handen. För dem som njuter av snaps finns snappsglasen, vars korta och breda form gör dem till den ideala följeslagaren för att höja snapsglasen och skapa en festlig atmosfär.

Munblåsta vattenglas

Slutligen finns dricksglasen, som är mångsidiga och passar för en rad olika drycker, oavsett om det är vatten, juice eller läsk. Dessa glas har en tidlös design som gör dem perfekta för vardagligt bruk.
Alba munblåsta glas från Norska Magnor är inte bara funktionella dryckeskärl utan också små konstverk som bär på traditionen och skönheten i norskt glashantverk. Varje glas i serien utstrålar kvalitet och stil, och blir en vacker detalj på vilket bord som helst.
Magnor är känt för sin långa historia av glastillverkning och deras passion för att skapa fantastiska produkter av högsta kvalitet. Med Alba munblåsta glas fortsätter de sin tradition och skapar ett enastående urval av glas som kommer att göra varje dryckesupplevelse till något alldeles extra.