/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Moccamaster

Moccamaster tar fram kaffebryggare som ger dig kaffe av högsta kvalitet. Vill du vara säker på att du får en god kopp kaffe, varje gång? Spana då in kaffebryggare från Moccamaster, finns i olika färger och modeller. Registrerar du din bryggare hos Moccamaster inom 6 månader från inköpsdatum lämnar de 10 års garanti.
Moccamaster
Moccamaster
På lager
Varemerke

  B

Kategori
Materiale
Farge
Pris
kr
kr
31 produkter
31 av 31 produkter

Moccamaster - bästa kaffebryggaren enligt många

För dig som är på jakt efter den bästa kaffebryggaren är Moccamaster ett bra val. De har flera gånger fått certifikat, kvalitetsstämplar och utmärkelsen bäst i test av olika testpaneler.
Kaffemaskinerna har automatisk avstängning, droppstopp, möjlighet att justera värmeplattan, termosbehållare och indikatorlampa som börjar lysa när maskinen behöver avkalkas. Med andra ord är de väl genomtänkta, med funktioner framtagna för att passa just dina behov.
Välj bland många olika modeller och hitta den bästa maskinen för just dig.

Stor eller liten kaffebryggare

Oavsett om du letar efter en stor eller en liten kaffebryggare har Moccamaster det du söker. En del är framtagna för att enbart brygga en kopp kaffe åt gången och andra kan brygga uppemot 20 koppar kaffe på en gång.

Modeller

Har du någonsin undrat över modellnamnen? Mycket går att utläsa bara på bokstäverna och siffrorna. Siffrorna berättar vilken serie kaffemaskinen tillhör, och bokstäverna står för olika egenskaper. Till exempel står H för basmodellen, CD har cylindrisk kopp, B har manuellt droppstopp och AO auto-off-funktion.

Moccamaster Cup One

Med Cup One kan du brygga en stor kopp kaffe. Den kommer tillsammans med värmeisolerande muggar och brygger rakt ner i den värmeisolerande muggen. Perfekt när du har bråttom – kaffet blir nämligen klart på bara fyra minuter. Den är också perfekt för det lilla hushållet eller om det bara finns en kaffedrickare i familjen.

Grand

Bryggarna som är märkta med ”Grand” kan brygga uppemot 20 koppar kaffe vilket motsvarar 1,8 liter. Perfekt till kontoret eller om du ofta har stora bjudningar med många kaffesugna gäster hemma.

Moccamaster färger

Moccamasters kaffebryggare kommer i en mängd olika färger. Välj mellan allt ifrån sober svart och vit till färgstark röd.

Tillverkas för hand

Kaffebryggarna tillverkas för hand. De går även igenom ett manuellt test, en testbryggning, innan de lämnar fabriken i Nederländerna.

Miljövänliga material

Alla material är återvinningsbara och nedbrytningsbara.

10 års garanti

Genom att registrera din kaffemaskin hos Moccamaster får du 10 års garanti. Registrera den inom 6 månader från det att du har köpt den. Om den inte är registrerad får du 5 års garanti.
Garantin omfattar inte kalkskador. Tänk därför på att regelbundet avkalka din bryggare.

Avkalka kaffebryggare

Det finns flera anledningar till att det är positivt att avkalka din bryggare regelbundet: den får längre livstid, kaffet smakar bättre och får perfekt temperatur. Dessutom blir bryggningen tystare, perfekt för tidiga morgnar! 
Hur ofta du behöver avkalka din kaffekokare beror på hur kalkrikt vattnet är där du bor. En tumregel för dig som bor där vattnet är väldigt kalkrikt är att avkalka maskinen ungefär var fyrtionde bryggning.

Så här avkalkar du din Moccamaster:

 • Dosera 1 liter avkalkningsmedel i vattenbehållaren.
 • Placera ett filter i filterhållaren.
 • Sätt på kaffebryggaren.
 • Låt hälften av avkalkningsmedlet rinna igenom.
 • Slå av maskinen.
 • Låt bryggaren stå i 30 minuter.
 • Slå på bryggaren.
 • Låt allt avkalkningsmedel rinna igenom.
 • Upprepa stegen två gånger, men nu med rent vatten.

Började i ett garage

Gerard C Smith ville göra kaffekokare som gav världens godaste kaffe. Han började arbetet i sitt garage, hemma i Nederländerna, för över 50 år sedan. Snart hade han skapat den första Moccamastern som gav det fantastiska kaffe han hade drömt om. När han var nöjd med smaken fortsatte han att förbättra maskinen ytterligare, exempelvis genom att göra den mer brandsäker.