/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Nordic Ware

Nordic Ware har ett brett sortiment av bakformar, så som brödformar och kakformar. Vill du kunna baka mjuka kakor och småkakor som får fantastiska mönster med skarpa kanter är bakformarna från Nordic Ware helt rätt för dig.
Nordic Ware
Nordic Ware
På lager
Varemerke

    K

Kategori
Materiale
Farge
Pris
kr
kr
76 produkter
40 av 76 produkter

Nordic Ware bakform

Är du på jakt efter roliga bakformar har Nordic Ware det du söker. I det breda sortimentet hittar du bakformar med fantastiska mönster. Vare sig du vill baka en kaka föreställande ett vinterlandskap, dinosaurier, en julkrans, stjärna eller ett hjärta hittar du en passande bakform för just det. Nordic Ware har även mer klassiska sockerkaksformar med olika typer av mönster. Med rätt kakform får kakan den presentation som den förtjänar.
Företaget har kakformar för både hårda och mjuka kakor. Låt alla kakor få en perfekt finish med hjälp av företagets produkter.

Gjutna bakformar i non stick

Bakformarna är tillverkade i non-stick aluminium som är gjuten. Gjutningen gör att formarna blir väldigt rika på detaljer och att kanterna hålls skarpa. Resultatet blir kakor med vackra och detaljerade mönster. Vill du få till en kaka som får gästerna att häpnas ska du använda en av Nordic Wares bakformar.
Tack vare att formarna har mer gods än vad bakformar generellt har så får det du bakar en riktigt bra genomgräddning. Med andra ord får du kakor som både smakar gott och ser fina ut.

Nordic Ware Heritage

Bakformen Heritage känns igen på sin twistade form. Den klassiska formen har kommit att bli en av företagets mest populära bakformar.

Nordic Ware Bundt

Bundt är ett av företagets varumärken som har kommit att bli ett av de största. Så stort att en produkt från varumärket finns i över 65 miljoner hushåll över hela världen.

Nordic Ware bakredskap

Förutom ett brett utbud av kakformar hittar du även många praktiska bakredskap i sortimentet. Söker du en kvalitativ bakpensel, mjölsikt, tårtspade, visp, slickepott, kakskopa, kakstämpel, kavel eller degskrapa hittar du det i sortimentet.

Kavel med mönster

Med en kavel kommer du långt. Företagets kavel med ett inristat mönster gör att du kan skapa vackra mönster på kakdegen innan du trycker ut kakorna.

Visp

Företaget erbjuder flera varianter av vispar i slitstarka material.

Slickepott

Med en slickepott får du enkelt upp den sista smeten ur bunken.

Tårtspade

Servera tårtan på ett elegant sätt med hjälp av en tårtspade.

Kakstämpel

Vill du ge dina kakor det lilla extra? I så fall ska du spana in företagets kakstämplar. Med en kakstämpel ger du kakorna en proffsig slutfinish.

Ge bort till bakentusiasten

Känner du någon som älskar att baka? I så fall är produkterna från företaget perfekta att ge bort i present. De vackra bakformarna tar bakningen till en helt ny nivå.
Eller är det kanske du som älskar att baka? Unna dig själv en bakform från Nordic Ware. Du kommer knappast att ångra dig. Bakformen ger ett fantastiskt resultat, både när det kommer till utseende och smak. De genomtänkta bakformarna är svåra att motstå och har du väl börjat baka med dem kommer du knappast vilja återgå till dina gamla bakformar.