/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Ooni

Ooni tillverkar pizzaugnar för hemmabruk. Modellerna Ooni Koda och Ooni Karu har blivit omtyckta portabla hemmaugnar som gräddar fantastiska pizzor utomhus.
Ooni
Ooni

Ooni Pizzaugn

Det skotska företaget har specialiserat sig på pizzaugnar för utomhusbruk. De lanserade världens första bärbara vedpelletseldade pizzaugn 2012. Dessa är till skillnad från många andra liknande ugnar för hemmabruk både liten och portabel så du kan ställa den i din trädgård.

Portabel pizzaugn

Att du har en ugn för utomhusbruk gör att du kan bjuda in till pizzaparty i trädgården och servera pizzor som fått flera ”Bäst i test”-utmärkelser. Att bakugnen är smidig och portabel gör att du kan ställa undan den vintertid och vid dåligt väder så att den håller längre och inte står i vägen när du inte använder den.

Vedeldad pizzaugn för hemmabruk

Hemligheten med att en pizza tillagad i en pizzaugn från Ooni blir så god är att ugnen kommer upp i höga temperaturer på kort tid. Anledningen till det är att de är tillverkade i rostfritt stål som snabbt genererar värme.
De genererar värmen med hjälp av trä, träkol, vedpellets eller gasol.

Ooni Koda

Gör underbar egen pizza hemma med den gasoldrivna pizzaugnen Koda.

Koda är banbrytande och extremt användarvänlig. Dessutom har den en kompakt storlek och en mycket snygg design. Trots att den är liten och kompakt gräddar den pizza med samma genuina känsla som i en traditionell, italiensk stenugn. Med gasolen kommer du snabbt upp i de höga temperaturerna som krävs för en optimal gräddning.

Ooni Karu

Karu är den lilla, kompakta och portabla lättviktsmodellen. Bakugnen är tillverkad av rostfritt stål och det är hemligheten bakom att den snabbt blir så varm att du kan grädda perfekta pizzor i den. Karu Pizzaugn värms upp med trä, träkol eller pellets och köper du till en modul för gasolbrännare kan Karu även drivas med gasol.

Ooni tillbehör

På tal om att köpa till saker, de tillverkar inte bara fantastiska gräddugnar utan också tillbehör som gör pizzagräddandet enklare och smidigare.
Ooni pizzaspade finns till exempel både som pizzaspade i aluminium och bambu beroende på vad du tycker är bäst redskap att arbeta med. Dessutom tillverkar de grillpannor, pizzastenar och givetvis även pizzaskärare för den ultimata pizzaupplevelsen.
De gör även pellets, ved, grillkol och olika gasoltillbehör lämpade för deras ugnar.

Företagets Historia

De grundades i Skottland 2012 av makarna Kristian Tapaninaho och Darina Garland ur en frustration över att de aldrig fick till den perfekta pizzan hemma. De produkter som fanns på marknaden var dyra och skrymmande. Trots att Kristian inte hade någon erfarenhet av ingenjörskap eller produktdesign satte han i gång att skissa på en prototyp eftersom han visste att han hade en bra idé. Den idén fick namnet Uuni 1 och företaget tog sitt namn efter denna prototyp. 2018 bytte de namn till dagens.

Ooni och Cervera

Idag tillverkar de små bärbara pizzaugnar för pellets eller gasol som vi på Cervera har nöjet att kunna erbjuda våra kunder för att kunna grädda de godaste pizzorna hemma i en av deras fantastiska ugnar.