/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Root7

Root7 tillverkar vattenflaskor, resemuggar och termosmuggar i fina färger och slitstarkt material. Flaskorna av rostfritt stål håller både dina drycker varma och kalla länge!
Root7
Root7
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
6 produkter
6 av 6 produkter

Root7 vattenflaska

Det brittiska varumärket designar och tillverkar ett brett sortiment av innovativa vattenflaskor, termosar, glas, karaffer, korkskruvar och mycket mer. Deras produkter är gjorda av högkvalitativa material, som rostfritt stål, glas, trä och kork och har alla en snygg design som gör att du gärna tar med din flaska vart du än går.

Root7 Termosflaska för kyla och värme

Termosflaskan är en rostfri stålflaska som håller din dryck kall i 30 timmar eller varm i upp till 20 timmar.
Vattenflaskan i metall är isolerad och håller kylan och värmen väldigt bra på grund av att den är belagd med dubbla isolerande lager av koppar. Det gör även att den är väldigt tålig mot stötar.

Root7 Onebottle

Detta är en termosflaska för vatten som har en elegant och ergonomisk design som gör den lätt att bära och dricka ur. Vattenflaskan har också ett säkert och läckagefritt lock som förhindrar spill och olyckor med dryck som rinner ut i väskan när du förvarar den där.

Root7 på Cervera

Hos oss på Cervera hittar du Root7 vattenflaskor, termosflaskor, termosmuggar och resemuggar i flera olika färger och storlekar. Flaskorna är designade för att vara den enda flaskan du någonsin kommer att behöva. Det är en vattenflaska för resan, för jobbet, eller för gymmet. Du kan välja den flaska som passar din personlighet och dina behov och veta att vilken termosflaska du än väljer är det är en flaska som kommer hålla: både värme, kyla och länge eftersom den är så tålig.