/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sage

I Sages sortiment finns inspirerande och kvalitativa köksmaskiner. Sage har allt ifrån kaffemaskiner, vattenkokare, brödrostar, rökpistoler, våffeljärn till citruspressar och mycket mer.
Sage
Sage
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • B

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
kr
kr
63 produkter
40 av 63 produkter
Produkternas innovation och sätt att inspirera med både design och funktion har gjort dem populära i många hushåll. Med Sages produkter får du känna dig som en mästerkock hemma.

Brevielle

Sage är ett varumärke som hör till Brevielle group. Brevielle grundades 1932 i Australien. Från början tillverkade företaget radioapparater, men sedan 60-talet har fokus legat på att ta fram unika och väl testade köksmaskiner.

Sage etableras

I Maj 2013 lanserades 17 premiumdesignade produkter under varumärket Sage. Sages varumärkesidentitet och positionering ligger nära i linje med Brevielle.

Heston Blumenthal

Blumenthal är den engelska kocken och restaurangägaren till den trestjärniga restaurangen The Fat Duck. Han har även varit med i framställningen av Sages produkter. Blumenthal ses av många som en föregångare, såväl som förespråkare, för matlagningskonsten som kallas molekylär gastronomi. Själv beskriver han inte sin matlagning i begreppet molekylär gastronomi. Vad man än vill kalla hans matlagningsmetoder så är nog de flesta överens om att han gör något nytt och att naturvetenskapen får stort fokus.
Blumenthal har varit med i tv-program, skrivit kokböcker och driver flera restauranger och pubar.
Att en proffskock ligger bakom Sages produkter är inte helt otippat. Sages köksmaskiner är välutvecklade och med sina många finesser och robusta konstruktioner blir de snabbt favoriter hos den som vill göra lika proffsig mat som en kock eller kaffe som en barista.

Populära produkter

Sage har många produkter, som med all rätt, nått stor popularitet i mångas kök.

Kaffemaskiner

Sage har många förstklassiga kaffemaskiner med flera praktiska funktioner.
Barista Express Espressomaskin har exempelvis en kvarn som maler kaffebönorna i 18 olika grovstorlekar. Den digitala funktionen ser till att vattentemperaturen hela tiden är rätt. För att stilla allas kaffesug snabbt kan du göra två koppar kaffe på en gång. Och den kanske mest extravaganta funktionen är koppvärmaren som värmer koppen för att du ska kunna dricka ditt kaffe i en lagom varm kopp.
Med The Barista Touch Espressomaskin behöver du aldrig misslyckas med kaffet. Med hjälp av touch-skärmen kan du välja hur du vill ha ditt kaffe.
The Oracle Touch Espressomaskin ger dig möjligheten att få exakt det kaffe du vill ha. På skärmen kan du välja mellan allt från kaffestyrka, mjölkens textur och temperatur. Ingenting lämnas åt slumpen med The Oracle Touch!

Vattenkokare

Sages vattenkokare har många smarta funktioner. Välj en vattenkokare som behåller värmen uppemot 20 minuter, eller en som öppnas och stängs långsamt för att på så sätt minska stänk och ånga som annars lätt kan upplevas som obehagligt.

Brödrost

Slipp ojämnt rostat bröd med brända kanter och orostad mitten, med en brödrost från Sage blir resultatet jämnt och bra varje gång.

Våffeljärn

Som för i stort sett alla produkter från Sage går det att ställa in preferenser även på våffeljärnen. Välj vilken våffla du ska göra och hur mycket du vill att den ska gräddas.

Rökpistol

En rökpistol är perfekt för hemmakocken som redan har det mesta. Med en rökpistol får maten sig ett rökigt lyft. Fyll på rökpistolen med olika rökspån, med olika smak, och sätt igång att experimentera med rökig mat.