/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Smeg

Smeg gör pastellfärgade köksmaskiner av hög kvalitet. Letar du efter en brödrost, vattenkokare, eller kaffebryggare i femtiotalsstil? Då har du kommit rätt. Italienska Smeg tillverkar trendiga köksprodukter som gärna får stå framme på köksbänken.
Smeg
Smeg
Finns i lager
Varumärke

    5

  • A

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
260 produkter
40 av 260 produkter

Köksmaskiner från Smeg

Upptäck populära köksmaskiner från Smeg som vattenkokare, kaffebryggare, brödrostar och mixers. Alla produkter är designade och tillverkade av hög kvalité och är utformade för att hålla i många år.

Smeg 50´s style

De mest ikoniska produkterna från Smeg är deras retroinspirerade 50´s style serie. 50´s style kännetecknas av de mjuka rundade formerna som ger ett modernt intryck och kommer i en mängd olika högblanka pastellfärger men även i guld, roséguld och krom. Loggan är ofta placerad centrerat på produkterna med stora bokstäver i krom. Det finns ingen annan köksmaskin på marknaden som smegs och är nästintill omöjlig att missta. Nu har de även släppt en kollektion med matt yta, trendigare går inte att hitta.
Populära färger är creme, vit, svart, korm, guld, grön, rosa och blå.

Hög kvalité

Smeg är mest känt för sina stilrena och högkvalitativa köksmaskiner, som är gjorda för att hålla i många år. Deras produkter har blivit en symbol för italiensk design och används av både hemmakockar och professionella kockar över hela världen.

Populära produkter

Här har vi listat några av de mest populära produkterna i vårt utbud från Smeg. Oavsett om du vill förnya, eller köpa nytt så hittar du det du söker i vårt stora sortiment. Om du är ute efter en present, bröllopspresent eller en studentpresent så kan vi tipsa om någon av nedan produkter.
  • Vattenkokare
  • Brödrost
  • Kaffebryggare
  • Blender
  • Elvisp
  • Stekpanna
  • Köksmaskin