/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Mist

Table Tops Stories Mist är jordnära, rustik och tålig. Det glaserade stengodset kommer i flera olika delar som kan användas från frukost till middag. Stengodset finns i färgerna svart, ljusgrått och vitt.
Mist
Mist
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • B

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
kr
kr
1 produkter
1 av 1 produkter

Table Top Stories Mist

Duka enhetligt med samma färg eller skapa kontraster genom att kombinera delar med olika färgglasyr, på så sätt kan porslinet upplevas helt olika från gång till gång. Allt handlar om hur du kombinerar de olika delarna, men givetvis också hur du väljer att duka det övriga bordet och vilken mat du serverar.
Table Top Stories Mist är en stilren serie som på samma gång känns levande. Med det lätt böljande stengodset skapar du med enkelhet en känsla av hemtrevnad.

Passar till vardag och fest

Det glaserade stengodset gör sig lika bra till festdukningen som på vardagens köksbord. Serien tål att diskas i diskmaskin och kan även användas för att värma mat i mikrovågsugn. Att stengodset tål en ugnstemperatur på uppemot 250 grader gör att du kan tillaga mat och efterrätter direkt i skålarna eller i ugnsformen som också fungerar som ett serveringsfat. Möjligheterna är med andra ord många.

Svart, grå, vit och brun glasyr

De tre olika glasyrerna är alla vackra på sitt sätt.

Mist Svart

Den svarta, lite spräckliga, glasyren känns levande och exklusiv. Svart framhäver maten på ett snyggt sätt och skapar en effektfull dukning.

Mist Grå

Den varma grå färgen är mild och elegant. Med det grå stengodset kan du ge din dukning en mjuk känsla.

Mist Vit

Vitt är en klassisk porslinsfärg och är alltid ett säkert kort. Med vitt får dukningen en lätt och luftig känsla.

Mist Brun

Den varma glasyren förhöjer dukningen. 

Mist Tallrik

Tallriken har en diameter på 27 cm och passar utmärkt att servera lunch- eller middagsmåltider på. Eller varför inte använda tallriken som serveringsfat för mindre rätter?

Mist Assiett

Assietten har en diameter på 22 cm. Servera bröd, sallad eller tårta på assietten som kan plockas fram till frukost, lunch och middag.

Mist Djup tallrik

Den djupa tallriken har en diameter på 19 cm. Tallriken passar lika bra att använda till soppa som pastarätter eller sallader.

Mist Frukostskål

Skålens diameter är 15 cm och passar därför utmärkt till gröten, yoghurten eller förrättssoppan.

Mist Mugg

Muggen rymmer 37 cl och har ett greppvänligt handtag och är skön att dricka ur. Låt muggen bli din följeslagare genom dagen, den passar till såväl morgonkaffet som kvällsteet.

Mist Serveringsfat

Det runda fatets diameter är 30 cm. I fatet kan du tillaga något i ugn för att sedan direkt ställa fram det på bordet.

Mist Stor skål

Den större skålen har en diameter på 24 cm och passar bra att servera sallad, pasta eller potatis i. Eller varför inte använda den som en popcornskål?

Mist Sojaskål

Den lilla sojaskålen har en diameter på 11 cm och kan användas till allt från soja och dressingar till nötter och snacks. De små skålarna är även perfekta om du ska servera tapas eller annan plockmat.

Prisvärt porslin

Det gedigna och eleganta stengodset har ett mycket överkomligt pris, precis som alla serier från Table Top Stories