/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch tar fram porslin av hög kvalitet. Företaget har en historia som sträcker sig nästan 300 år tillbaka och drivs idag av den 8:e generationen. Förutom porslin hittar du även allt ifrån champagneglas till grillbestick.
Villeroy & Boch
Villeroy & Boch
Finns i lager
Varumärke

    C

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
315 produkter
40 av 315 produkter

Villeroy & Boch porslin

Villeroy & Boch kan porslin. I sortimentet hittar du djupa tallrikar, mattallrikar, pastatallrikar, fat, soppskålar, muggar och mycket mer. Varumärket erbjuder produkter i flera olika stilar. Det finns därför något för alla.

Villeroy & Boch tallrikar

Företaget erbjuder det mesta för det dukade bordet. Söker du bestick, dricksglas, champagneglas, vinglas, grillknivar eller karaffer hittar du det i det breda sortimentet.

Villeroy & Boch champagneglas och andra dryckesglas

För en komplett måltid behövs, förutom vackert porslin, också genomtänkta glas. Med rätt glas för rätt dryck kommer alla smaker till sin rätt. Söker du champagneglas, vinglas eller vattenglas har du kommit helt rätt.

Serier

Villeroy & Boch har något för alla. Många av serierna kan du kombinera med varandra, för att få till en unik och personlig dukning. Söker du porslin som kan vara med dig länge är Villeroy & Bochs porslin helt rätt för dig. Unna dig själv eller ge bort till någon som ska flytta hemifrån eller varför inte till bröllopsparet?

Pasta Passion

Är du en pastaälskare? I så fall ska du spana in Pasta Passion, serien speciellt framtagen för dig som har en förkärlek för pasta. Delarna är tillverkade av slitstarkt porslin som tål både diskmaskin och mikrovågsugn.

New Wave

Serien New Wave är tillverkad av premiumporslin och togs fram 2001. Serien ingår i Metropolitan Collektion och kan beskrivas som en stilren och levande serie. Porslinets mjuka rörelse presenterar maten på ett tilltalande sätt.

Royal

Porslinsdelarna i serien Royal är gjord av kvalitativt benporslin. Den stilrena designen gör att porslinet passar även att matcha med porslinsdelar även ur andra serier.

Artesano Original

Den innovativa serien Artesano Original erbjuder nya sätt att servera maten på. Spana in serveringsstället, som helt klart är något utöver det vanliga.

Casale Blu

Serien Casale Blu är inspirerad av Italiens keramiktradition kring Tiber och Chiascios floder. Det vackra blåvita porslinet framhäver maten på ett unikt sätt.

Gray Pearl

Serien Gray Pearl i dämpade färgskalor och rena linjer blir ett porslin att fortsätta tycka om år efter år.

Manoir

Manoir kännetecknas av sina enkla former och små detaljer. Den genomtänkta designen känns pampig och elegant, i sin enkelhet. Passar fint att kombinera med delar från varumärkets andra serier.

Mariefleur Gris

Det är svårt att inte blir glad av Mariefleur Gris. Det vita porslinet pryds av ett stilfullt blommönster som är svårt att motstå.

Villeroy & Boch – varumärkesgrund

Företaget står för förtroende, inspiration och hållbarhet. Villeroy & Boch har två produktben. Det ena produktbenet står för produkter för det dukade bordet, det andra för sanitetsporslin.

Historia

Sedan 1809 har huvudkontoret legat i Mettlach i Tyskland. Kontoret ligger nära ett kloster från 1600-talet. Detta skapar en historisk miljö som är svårslagen.
François Boch och Nicolas Villeroy som 1748 grundade företaget. Än idag är det samma familj som äger koncernen.