/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Wellmark

Wellmark erbjuder tvål, diskmedel, handtvål, rengöringsspray och handkräm. Alla rengöringsprodukter från Wellmarks kommer förpackade i en snyggt designad återvunnen glasflaska med pump.
Wellmark
Wellmark
Finns i lager
Varumärke

    A

Kategori
Material
Färg
Pris
kr
kr
25 produkter
25 av 25 produkter

Wellmark Handtvål med pump

Wellmarks sortiment av tvålar består av flera olika rengöringsprodukter med unika dofter. Alla är förpackade i återvunna glasflaskor med roliga texter som ”Bring out the bubbles” eller ”Shit happens just wash” och utrustade med en rejäl och kvalitativ handpump för tvålen.
Glasflaskorna med pump finns i flera olika storlekar: från Handkräm med pump 0,25 L och Handtvål med pump 0,5 L upp till diskmedel med pump 1 L.
Dessutom finns det refillpåsar att köpa till de flesta tvålar från Wellmark så att du kan återanvända glasflaskorna. När tvålen är slut är det bara att köpa en refillpåse för Wellmark tvål från oss på Cervera och fylla på pumpflaskan om och om igen.

Wellmark Handkräm i glasflaska

Den känsla av en härlig blandning av lyx och humor som genomsyrar utseendet på Wellmarks produkter finns även hos deras handkrämer. Förpackningarna är både fina att titta på och enkla att använda för att få ut kräm och tvål ur. Och innehållet i Wellmarks glasflaskor med handcremé är likt övriga produkter från Wellmark ej testade på djur och helt veganska.
Både Wellmark handkräm och tvål är skonsamma, mjukgörande och ljuvliga för din hud och med en underbar doft.
Det finns även diskmedel och rengöringsspray i pumpflaskor från Wellmark.

Wellmark på Cervera

Om du letar efter naturliga och effektiva tvålprodukter kommer det holländska företaget Wellmarks produkter att bli en favorit.
Vi på Cervera är stolta över att kunna erbjuda deras underbara produkter där fokus på snygg design med en rolig touch på förpackningarna kombinerat med ett innehåll som är bra både för din hud och planeten i och med att tvålar och crème är biologiskt nedbrytbara och inte innehåller parabener eller palmolja. Produkterna från Wellmark passar därför väl in i både Cerveras värdegrund och sortiment!