/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Zwilling

Zwilling har ett brett sortiment av köksprodukter. Söker du köksredskap som håller hög kvalitet har varumärket det som du söker. Vare sig du är på jakt efter bestick, knivar, knivblock, matlådor, skärbrädor kastruller, knivbrynen, eller urkärnare har Zwilling det i sitt breda sortiment.
Zwilling
Zwilling
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
229 produkter
40 av 229 produkter
Tycker du om stilrena produkter, som kommer vara med dig länge, är Zwillings produkter helt rätt för dig. Perfekt att ge bort till den som tycker om att stå i köket, eller kanske till den som snart ska flytta hemifrån?

Zwilling knivar

Zwilling har ett brett sortiment av knivar. Behöver du en kockkniv, brödkniv, filékniv, ostronkniv, santukokniv, skalkniv eller tournierkniv hittar du det i Zwillings sortiment av knivar.

Zwilling Gorumet

Knivarna i serien Gorumet har tillverkats i två steg, vilket skapar en symmetrisk kant där knivens vinkel är 15 grader på varje sida. Knivarna i serien har ett ergonomiskt handtag som gör att det är lätt att jobba med kniven. Knivbladet är tillverkat av en blandning av krom och kol. Tack vare FRIODUR®-is-härdningen blir stålet flexibelt och skyddar bladet mot rostangrepp. Härdningen gör också att kniven hålls skarp länge. Knivarna tillverkas i Solingen i Tyskland.

Zwilling Pro

Serien har knivar för både proffskockar och amatörer. Knivarna är framtagna med en nytänkande teknik, enligt en traditionell design. Knivarna i serien tillverkas i Tyskland och är designade av Matteo Thun i Italien.

Twin Pollux

Serien är tillverkad av det patenterade och kvalitativa stålet Friodur®. Du får livstidsgaranti på knivarnas material och eventuella produktionsfel.

Zwilling kastruller

Varumärket har flera olika varianter av kastruller som säljs både styckvis och i set. Med ett nytt kastrullset uppdaterar du snabbt dina kastruller.
Välj mellan olika kastrullserier, så som Cube, True Flow, Pico, Moment S och Vitality.

Bestick

Är du på jakt efter ett nytt bestickset hittar du även det i sortimentet. Zwilling har svarta bestick, bestick i rostfritt stål och barnbestick med motiv. Förutom matbestick finns det även grillbestick, latteskedar, drinkskedar, espressoskedar, salladsbestick och tårtspadar.

Termos

Med en mattermos och en termos för dryck är du rustad för utflykten eller picknicken. Zwilling har högkvalitativa termosar för både mat och dryck. Välj mellan vita och svarta termosar.

Durkslag

Durkslagen från Zwilling kommer i flera olika storlekar och är framtagna för att passa varumärkets kastruller. Durkslagen kan du använda som sil, eller för att ångkoka råvaror. Vill du ha ett kvalitativt durkslag i 18/10 mattborstat stål är durkslagen i serien Twins Specials helt rätt för dig.

Historia

Företaget har funnits ända sedan 1731, vilket var det året som Peter Henckels registrerade varumärket. Sedan dess har företaget fortsatt att växa. Företaget har tagit patent på flera material.
Några höjdpunkter från Zwillings historia:
  • 1808 öppnas den första outleten i Berlin.
  • 1855 får företaget den högsta utmärkelsen på Världsmässan i Paris.
  • 1909 startas det första dotterbolaget i USA.
  • 1938 beviljas företaget patent för sin sax "Küchenhilfe". Än idag finns saxen i sortimentet.
  • 1976 utvecklas knivarna FOUR STAR. Knivserien tillverkas fortfarande efter samma design.
  • 2005 etableras varumärket i Kina och blir ett av landets mest ansedda premiumvarumärken.