
Gör så här1. Börja med att göra rabarbersockerlagen. Värm upp socker och vatten tills sockret löst upp sig. Hacka rabarbern i mindre bitar och häll över sockerlagen. Mortla lite och låt stå i 30 minuter och sila av.2. Blanda drinken i ett högre glas och fyll upp med kolsyrat vatten
Rabarber Tom Collins med mynta
Ingredienser
Till 1 drink
4 cl gin
4 cl rabarbersockerlag*
2 cl färskpressad citronjuice
Myntblad
Is
Kolsyrat vatten
*RABARBERSOCKERLAG
1 dl socker
2 dl vatten
2 st rabarberstjälkar
Gör så här
1. Börja med att göra rabarbersockerlagen. Värm upp socker och vatten tills sockret löst upp sig. Hacka rabarbern i mindre bitar och häll över sockerlagen. Mortla lite och låt stå i 30 minuter och sila av.
2. Blanda drinken i ett högre glas och fyll upp med kolsyrat vatten