/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Mors dag presenter

Mors dag presenter, se våra bästa presenttips till mamma på Mors Dag söndagen den 26 maj 2024.
Mors dag presenter
Mors dag presenter
Snart är det dags att fira alla former av mammor - passa på att överraska mamma med en present till mors dag. Här hittar du presenterna som går hem hos dom flesta.

Skäm bort mamma på Mors dag med en fin present från Cervera

Mors dag närmar sig och det är dags att börja tänka på den perfekta presenten till din mamma! Varför inte överraska henne med en vacker vas, en stilren ljuslykta eller en härlig kaffekopp från Cervera?
Om din mamma är en champagneälskare kan du ge henne ett par eleganta champagneglas som hon kan använda för att fira särskilda tillfällen. Om hon gillar att odla växter kan en fin kruka vara en utmärkt present.
Om du är osäker på vad du ska välja kan du alltid ge henne ett presentkort från Cervera, så att hon själv kan välja den perfekta presenten. Oavsett vad du väljer kommer din mamma att uppskatta din omtanke och kärlek på Mors dag!

5 Mors dag-tips från Cervera

Passa på att skäm bort din mamma på mors dag. Här kommer 5 tips på vad du kan göra för mor på sin dag.
Laga en lyxig frukost, ställ fram vinglas och servera en god smothie i. Gör gott kaffe med varm skummad mjölk i och förbered några lyxiga smörgåsar.
Det kan vara svårt att köpa en present till sin mamma som har allt. Varför inte köpa ett presentkort hos Cervera, i vårt stora utbud finns alltid något som alla uppskattar.
Köp en fin vas och plocka en egen blombukett att sätta i. Man kan lätt piffa upp en knippe tulpaner med lite grenar från naturen.
En alldeles egen kaffekopp eller tekopp är en fin present från sina barn att ge.
Gillar hon Mumin? I så fall kanske en muminmugg gör din mamma glad? Fyll den med mammas favoritgodis och ge bort i mors dag present.
Vi hoppas att vi gett dig lite inspiration för att fira Mors dag söndagen den 28 Maj.